AL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 1-0 Stuttgart | MS | 23 Ekim | TRT 1

leipzig dortmund falan olsa kaybetmeyi başarır alayı loser bunların.

Bu maçta fbnin 5 yiyerek kaybedeceğini biliyor olmanız lazım. Yoksa ben herkesi kendim gibi futbol gurmesi sanarak hata mı yapıyorum?

2-5 veya 1-5

Arda hocanın maç ile çakışıyor olması bir bakıma iyi çacıkgart olursa oraya geçilir.

Fener kaybedecek

* en son deplasmanda wolsburg'u 3-0 yendiler ve bundesliga'da 3. sıradalar. yani iyi takım .
fener beraberlik bile alamaz hiç sanmam.
forvetsiz maça çıkıyorlar talisca desen 30 dakikalık topçu. takımları dökülüyor puan alırsa sürpriz olur.

Fenerbahçe XI: Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, İsmail, Alvarez, Nene, Asensio, Kerem, En Nesyri.

Stuttgart XI: Nübel, Assignon, Jaquez, Chabot, Hendriks, Atakan, Stiller, Mittelstadt, Tomas, Bouanani, El Khannouss.

Tedesco 11 bu şekilde yapacak herhalde. Ederson dönmüş ve Duran da yedekte imiş.

gurme skor veriyorum

1761234771657.webp

Tek idmana çıkan adami kadroya almış sodexo ,stutgartta demirovic harici eksik yok galiba

Stuttgartta tanıdığım tek isim Mittelstadt. Nasıl olur da bu adamlar favori oluyor?

FB zor puan kaybeder, boşuna beklenti yükseltmeyelim. Dönüşünde ligde puan kaybedip dağılırsalar daha iyi bizim için.

0-1, 0-2 gibi skorları febe taraftarı normal karşılayacak durumda , hiç eğlencesi olmuyor böyle.Şöyle bi 4,5 yesinler de arkamıza yaslanıp izleyelim.

Geri
Üst Alt