AL 25/26 H:4 | Viktoria Plzeň 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Kasım | TRT 1

Asıl rezillik o pozisyona VAR'ın müdahil olup hakemi çağırması. Ulan kabak gibi ayan beyan belli önce Duran'ın formadan çektiği. Neye dayanarak hakemi çağırıyorlar, saçmalık resmen.
Hakem iki çekmeyi de görmediyse VAR'ın çağırması doğru. VAR çağırıyor kaçırdığı 2 çekmeyi de gösteriyor.

@Alper Altun Abi Doruk'un kaç tane hesabı var burda. :D
Merhabalar siz kötü bir insansınız. Hayatı boyunca sizden başka renklere gönül vermiş birisinin var olabileceğine inanmayanlardansınız. Lütfen benin profilimi ve düşüncelerimi hatta gs maçları sırasındaki sessizliğimi araştırıp artık ikna olun lütfen. İyi geceler dilerim.

Herifler hiç normal değil. Hakemin adresini mi isteyenler dersin, sokakta görsem kafasını gözünü kıracağım diyenler mi dersin. İyice kafayı yemişler
Selamlar, şahsen aynı yorumları gs taraftarının yaptığını gördüğüm paylaşımlar da çokça mevcut. Lütfen bir tweet’i camiaya genelleyip 10 yıl boyunca Ivan Bebek travmasını sindirip anlayıp içinde yaşayan fb taraftarıyla empati kurmasanız bile anlamaya çalışmanızı kalben dilerim. Bu fecaatten sonra hala gerçekten kalben fb’yi destekleyen kitlenin uzakta kalmış, küsmüş taraftarlarından birisiyim. Bir yerden sonra tak etti ve 3 yıldır kombineliyim. İlk iki yıl okul açıktaydım şimdi feneriumdayım. Ben gidemesem bile ömür boyu işçi ama şu an emekli babama kombinesini devreden birisiyim. Hayatım pek anlamlı değil. Sizin yazdıklarınızı okumak bu aralar en mutlu eden şey. Saçma kıpırtılar yaşıyorum. Neyse kendimden bahsetmemin sebebi sizin bir gönderi görüp onu bütün fenerlilerin hissettiğini varsaymanızdı. Bakın böyle insanlar da var. Bu insanlara, bana, ne söylemek istersiniz? Söylemek istediğiniz şey şu mu? Siz fbliler hepiniz haksızsınız.
Eğer buysa bunun doğru olmadığını hepimiz biliyoruz. Eğer geyik içinse de canınız sağolsun tabii ki. İyi geceler diliyorum.

Top duran’in önünde kaliyor cünkü rakibini cektigi icin avantajli duruma geliyor

Rakibine faul yaparak avantaj sagliyor yani ilk faulu yapan duran

Buna ragmen bu kadar itiraz etmeleri aptallik

Haksizligi hak olarak kabullenmis bir kulupten de bu beklenirdi zaten
socrates'de biri ikisi ayrı pozisyon karşılıklı çekmenin devamı net penaltı diyordu orada kapattım.

Hakem iki çekmeyi de görmediyse VAR'ın çağırması doğru. VAR çağırıyor kaçırdığı 2 çekmeyi de gösteriyor.
Hakem penalti verseydi VAR'in hakemi cagirip once Duran'in forma çektiğini izlettirmesi gerekirdi; hakem penaltı vermediğine gore VAR'in pozisyonu hakeme izlettirmesine gerek yoktu. VAR'daki hakem itlik yapmaya calismis ama basaramamis.

yenemedikleri ekip

Ekran görüntüsü 2025-11-07 022645.webp

SAÇ hemen olayı fb’ye karşı UEFA nefreti/ırkçılığı olarak damgaladı. Anlaşıldı bu maçı da hepsi böyle yorumlayacak 🤣

An itibariyle dünya üzerinde en pozitif futbol oynayan takım Barcelona mı mesela?

Yarın Barca-Fb oynasın, Barcalılar bile futboldan soğur, tiksinir.

O kadar saha dışı odaklı, pislik bir futbol oynuyorlar.

Topçusu ayrı, tataftarı ayrı şizofren olmuş.

Fineğbahceeme operasyon çekildi.

Forumun ağır taşlarindan olan Doruk için laf eden fenerli şahsa gsc bireyleri gereken özeni göstermelidir.

Pozisyon penaltı verilir verilmez ki bencede penaltıya yakındı ama bizim başımıza gelse diyelim hakemi biraz üsteleriz ama bu takımı niye şu pilzeni yenemedi diye daha çok konuşur, oyunu takımı eleştiririz. İşte fb ile aramızda yıllardır oluşan fark bu. Belki fblilerde okur. 13 senedir hep o suçlu bu düşman hep siz masumsunuz. Birazda kendinizi eleştirin. Şu plzen denen vasatımsı takıma bile üstünlük kuramamışsın gelip hakem hakem diye ağlıyorsunuz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rakip kim olursa olsun pen ve kirmizi olmayinca mac kazanamiyor herifler

Geri
Üst Alt