Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.608
- 39.603
- 3.993
plazen takımı tam endüstri meslek lisesi futbol takımı gibi,full koşuyorlar ,1 2 yetenekli adam koymayı unutmuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper Altun Abi Doruk'un kaç tane hesabı var burda.Abi kurban olayım dirsek vs. Gereksiz detaylar. Salonda takla attım. Üç yıllık totemlerimin hepsini yaptım. VAR çağırdı, ağladım, iptal ettiğinden beri yerde dizim çökük baktım, hala aynı moddayım. Yazıktır. Hakem utansın.
Doğrudur. Ben yatarım . Yarın yolculuk uzun. 1 puan üzücü.Şu pozisyona Türkiye'de penaltı verilmeme ihtimali sıfır bile değil. Tüm mevzu bu.
Sadece acıyorum, bu nefretle yaşamaya devam etsinler.Maç bitince de içinde istanbol geçen bir müzik çaldı.
Supi naber lanDoğrudur. Ben yatarım . Yarın yolculuk uzun. 1 puan üzücü.
Saymaktan usandim artik bilemicem@Alper Altun Abi Doruk'un kaç tane hesabı var burda.![]()
Hala benim doruk denen şahısla ilişkimin sorgulanması için hiçbir sebep göremiyorum. Arkadaşlar Suphi Acar gerçek bir fenerbahçelidir fenerium B blok’ta ikamet etmektedir. Lütfen yankı yapmayalım. Çınlamasın.@Alper Altun Abi Doruk'un kaç tane hesabı var burda.![]()
Totemlerin burda tutmaz bu forumda herkes üfürükçü totemci seninki osuruk duası kalırAbi kurban olayım dirsek vs. Gereksiz detaylar. Salonda takla attım. Üç yıllık totemlerimin hepsini yaptım. VAR çağırdı, ağladım, iptal ettiğinden beri yerde dizim çökük baktım, hala aynı moddayım. Yazıktır. Hakem utansın.
Gsli adamın fbli arkadaşı mı olur allasenaklınız varsa fenerli arkadaslarınızla kırmızı kart olayı için iddiaya girin sezon sonu 13 14 civarı rakipleri yemiş olacak bence
Kanka be hayat biraz zor. Hükümetin yaptığı toki kampanyasına 2 bin lira farkla katılamıyorum. Haneye giren gelir 147 bin (sınır 145 bin tl) ve ben başvuramıyorum. Kafayı yiyeceğim. 34 senedir ne evim var ne arabam. Karşı olduğum her taraf bu mecrada mevcut olmasına rağmen anlaşıldığımı hissetmek bana iyi geliyor. 4 bira içtim. Kiraya otuz vererek yaşamak çok kötü. Sadece üzülüyorum. Szymanski’nin muz ortalarını anlamlandıramayan Asensio gibiyim. Anlatsan bir bok anlamayacak. Anlatmasan bu gerizekalı diyecekler.Supi naber lan
Fblisin mblisin amaKanka be hayat biraz zor. Hükümetin yaptığı toki kampanyasına 2 bin lira farkla katılamıyorum. Haneye giren gelir 147 bin (sınır 145 bin tl) ve ben başvuramıyorum. Kafayı yiyeceğim. 34 senedir ne evim var ne arabam. Karşı olduğum her taraf bu mecrada mevcut olmasına rağmen anlaşıldığımı hissetmek bana iyi geliyor. 4 bira içtim. Kiraya otuz vererek yaşamak çok kötü. Sadece üzülüyorum. Szymanski’nin muz ortalarını anlamlandıramayan Asensio gibiyim. Anlatsan bir bok anlamayacak. Anlatmasan bu gerizekalı diyecekler.
Asıl rezillik o pozisyona VAR'ın müdahil olup hakemi çağırması. Ulan kabak gibi ayan beyan belli önce Duran'ın formadan çektiği. Neye dayanarak hakemi çağırıyorlar, saçmalık resmen.