AL 25/26 H:4 | Viktoria Plzeň 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Kasım | TRT 1

maç resmen fener ceza yayında geçti ama adamlar hepsi amatör oldugu için atamadılar,okadar cok duran top kullanıp degerlendirememek büyük aptallık

dogru fakat dedigim gibi fener takımı önde basan bir takım degil yani bizim gibi full takım press yapan bir takım olsa ilk küfür yiyen kendisi olur
zaten bu yuzden avrupa defternı kapattı yoksa alanı kapatması ve kesiciligi cok iyi
bunun yanında yanlıs adam oynatıyorlar o jayden danası cok hata yaptıgı icin bütün yük skriniarda oluyr
fb öne çıktığında da yakalanmıyor pek hızlı adamla birebirde, dediğim gibi pozisyon bilgisi yüksek. Mesela sanchez çok daha hızlı olmasına rağmen rakibe mesafe verdiği için hızlı oyunculardan çalım yiyor bazen

Hakemi tebrik ederim valla önce Duran'ın çektiğini görmemiştim. Hadi bizi geçtim VAR da görmedi. Helal hakeme.

Koduğumun özürlüsü 10 dakika panaltı nasıl değil bizim gördüğümüz diye götüyle maç anlattı.

Aptal herif adamın forması sırtından çıkmış anasını satayım ne olmalıydı fenerliye çekmek serbest mi. 1 kere de çekmiyor 2 kere çekiyor pozisyonda.

ortamın kalite max bu

ka.webp

Son dakidada gol yeseler bu kadar sevinmezdim. Duran hem adamı çekip hem penaltı istedi. Karşılarında karakterli hakem olunca 90. dakikada penaltı almaya alışan camia taraftarı şok oldu tabi. Türkiyede olsa pat diye verilirdi, ki hatırlarsanız 2 sezon önce Tadic TSli oyuncuyu alaşağı edip kendisi düşmüş ve penaltıyı FB kazanmıştı (hakem Zorbay).

Tedesco fena hoca değil belki ama kazandıkları maçların çoğunda 11-10 oynadılar. Bizim maça kadar moralleri daha da çok bozulur umarım.

Şu malları evire çevire yenemeseksek bizede yazık

kırmızı ve penaltı olmadan bunlar 3.lig takımını bile kolay yenemezler 3 isabetli şut atabilmişler,yatıp kalkıp hakemlere ve siyasal islamcı mallara dua etsınler

Yine top oynamadan bala maç kazanıyorlardı nerdeyse. Her maç penaltı veya kırmızı balı

Hakem bayağı skandal maç yönetti bu arada.
Skiniarın kafaya attığı dirsek.
Sikimanski ile ilk yarıdaki pozisyoda ayağa taban koyan fenerli kartı rakip gördü. İsmail denen herifin ilk yarı sahada kalması skandal. Brown denen herifin 2 net sarı kartı var biri tokat.
Adamların oyuncusu ceza sahasındayken fenerli oyuncular sıkıştırıyor kurtulduktan sonra dengesini bozuyorlar eleman gole giderken topa yetişemiyor.

Top Duran’ın önündeyken neden düşsün? Çok ne penaltıyı VAR’ın tavsiyesine rağmen yiyen hakeme gerçekten tesüf ediyorum. Skriniar abi selamlar. En nesyri hadi be abi.

fenere karşı kanattan ziyade göbekten gitmek lazım ortasahaları bomboş 2 tane takoz var

plazen de 1 tane yaratıcı oyuncu olsa yay üstünden çakardı

Geri
Üst Alt