AL 25/26 H:4 | Viktoria Plzeň 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Kasım | TRT 1

plazen takımı tam endüstri meslek lisesi futbol takımı gibi,full koşuyorlar ,1 2 yetenekli adam koymayı unutmuşlar

Abi kurban olayım dirsek vs. Gereksiz detaylar. Salonda takla attım. Üç yıllık totemlerimin hepsini yaptım. VAR çağırdı, ağladım, iptal ettiğinden beri yerde dizim çökük baktım, hala aynı moddayım. Yazıktır. Hakem utansın.
Totemlerin burda tutmaz bu forumda herkes üfürükçü totemci seninki osuruk duası kalır

aklınız varsa fenerli arkadaslarınızla kırmızı kart olayı için iddiaya girin sezon sonu 13 14 civarı rakipleri yemiş olacak bence

Kanka be hayat biraz zor. Hükümetin yaptığı toki kampanyasına 2 bin lira farkla katılamıyorum. Haneye giren gelir 147 bin (sınır 145 bin tl) ve ben başvuramıyorum. Kafayı yiyeceğim. 34 senedir ne evim var ne arabam. Karşı olduğum her taraf bu mecrada mevcut olmasına rağmen anlaşıldığımı hissetmek bana iyi geliyor. 4 bira içtim. Kiraya otuz vererek yaşamak çok kötü. Sadece üzülüyorum. Szymanski’nin muz ortalarını anlamlandıramayan Asensio gibiyim. Anlatsan bir bok anlamayacak. Anlatmasan bu gerizekalı diyecekler.

Kanka be hayat biraz zor. Hükümetin yaptığı toki kampanyasına 2 bin lira farkla katılamıyorum. Haneye giren gelir 147 bin (sınır 145 bin tl) ve ben başvuramıyorum. Kafayı yiyeceğim. 34 senedir ne evim var ne arabam. Karşı olduğum her taraf bu mecrada mevcut olmasına rağmen anlaşıldığımı hissetmek bana iyi geliyor. 4 bira içtim. Kiraya otuz vererek yaşamak çok kötü. Sadece üzülüyorum. Szymanski’nin muz ortalarını anlamlandıramayan Asensio gibiyim. Anlatsan bir bok anlamayacak. Anlatmasan bu gerizekalı diyecekler.
Fblisin mblisin ama

Adamsın

Asıl rezillik o pozisyona VAR'ın müdahil olup hakemi çağırması. Ulan kabak gibi ayan beyan belli önce Duran'ın formadan çektiği. Neye dayanarak hakemi çağırıyorlar, saçmalık resmen.

Çağırması gayet doğru. Çünkü arka arkaya iki ayrı pozisyon var. Yani VAR diyor ki, penaltılık bir çekme var ama öncesinde de penaltı yapılan oyuncunun faulü var. Gel izle ona göre karar ver. Şey gibi düşün. Penaltı var ama öncesinde de ofsayt var. (Tek fark ofsaytı izlemesine gerek yok ama ilk faulü izlemesine gerek var)

Top duran’in önünde kaliyor cünkü rakibini cektigi icin avantajli duruma geliyor

Rakibine faul yaparak avantaj sagliyor yani ilk faulu yapan duran

Buna ragmen bu kadar itiraz etmeleri aptallik

Haksizligi hak olarak kabullenmis bir kulupten de bu beklenirdi zaten

Sahada yeterince iyi olmazsan pozisyonlara giremezsen,iste ozaman hakem dersin her maç sonunda ,fener takimi bu sene aynen bunu yasiyor ,işin özeti bu

Geri
Üst Alt