Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.872
- 14.540
- 2.828
Talisca’nın vurduğu top bizim balkona düştü mg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda kontrollü oynadikda kontra fazla yapamıyoruz. Biz 3 pası zor yapıyoruz zaten. En büyük sorun o zaten. Bu takım haftalardır felaket pas hatası yapıyor. Normal değil buÖyle deme renktaşım Live maçında çok iyi 2. Bölge pressi ve geçiş oynadık. Bence maç maç ne gerekiyorsa o yapılıyor
Orda kontrollü oynadikda kontra fazla yapamıyoruz. Biz 3 pası zor yapıyoruz zaten. En büyük sorun o zaten. Bu takım haftalardır felaket pas hatası yapıyor. Normal değil
Bu fb ligde puan kaybetmez iyi takımlar dışında
SAne Ajax maçında iyi orta acti ama osimhen dışında o golü çoğu oyuncu atamazdi. Yoktan var etti gibi birşey. İşte biz bazı oyuncuların bireyselligine kaldık. Çok yavaş oynuyoruz birazda ondan sonunu getiremiyoruz pozisyonun.Renktaş sanırım doğru diyorsun o kadar bilmiyorum yani istatistiki açıdan. Ama benim gördüğüm geçişe çok iyi başlıyoruz ama kötü bitiriyoruz. Eğer Sane Osi herkes günündeyse zaten Ajax’a sapladığımız gibi saplarız
AnewlizKerem ve Nene sakatlansa fener biterr
SAne Ajax maçında iyi orta acti ama osimhen dışında o golü çoğu oyuncu atamazdi. Yoktan var etti gibi birşey. İşte biz bazı oyuncuların bireyselligine kaldık. Çok yavaş oynuyoruz birazda ondan sonunu getiremiyoruz pozisyonun.
Usg maçında saranin yandan gelen ortada bir vuruşu vardı kaleci kurtardı o pozisyonda ilk defa hızlı oynadik. Bizim öyle hızlı oynamamız lazim
Skrtel tarafinda daha basarili ama. Bazen ligdeki rakiplerine gore transfer yaparsin. Bu da maliyeti uygunsa olabilir.Yusuf iyi hoş da daha gencecik stopere üstünlük kuramadı.