AL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-1 Ferencváros | MS | 27 Kasım | TRT Spor

Öyle deme renktaşım Live maçında çok iyi 2. Bölge pressi ve geçiş oynadık. Bence maç maç ne gerekiyorsa o yapılıyor
Orda kontrollü oynadikda kontra fazla yapamıyoruz. Biz 3 pası zor yapıyoruz zaten. En büyük sorun o zaten. Bu takım haftalardır felaket pas hatası yapıyor. Normal değil bu

Orda kontrollü oynadikda kontra fazla yapamıyoruz. Biz 3 pası zor yapıyoruz zaten. En büyük sorun o zaten. Bu takım haftalardır felaket pas hatası yapıyor. Normal değil

Renktaş sanırım doğru diyorsun o kadar bilmiyorum yani istatistiki açıdan. Ama benim gördüğüm geçişe çok iyi başlıyoruz ama kötü bitiriyoruz. Eğer Sane Osi herkes günündeyse zaten Ajax’a sapladığımız gibi saplarız

Renktaş sanırım doğru diyorsun o kadar bilmiyorum yani istatistiki açıdan. Ama benim gördüğüm geçişe çok iyi başlıyoruz ama kötü bitiriyoruz. Eğer Sane Osi herkes günündeyse zaten Ajax’a sapladığımız gibi saplarız
SAne Ajax maçında iyi orta acti ama osimhen dışında o golü çoğu oyuncu atamazdi. Yoktan var etti gibi birşey. İşte biz bazı oyuncuların bireyselligine kaldık. Çok yavaş oynuyoruz birazda ondan sonunu getiremiyoruz pozisyonun.

Usg maçında saranin yandan gelen ortada bir vuruşu vardı kaleci kurtardı o pozisyonda ilk defa hızlı oynadik. Bizim öyle hızlı oynamamız lazim

Spikere kuruldum daha orta saha tac cizgisinde bir bok varmis gibi anırıyor

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SAne Ajax maçında iyi orta acti ama osimhen dışında o golü çoğu oyuncu atamazdi. Yoktan var etti gibi birşey. İşte biz bazı oyuncuların bireyselligine kaldık. Çok yavaş oynuyoruz birazda ondan sonunu getiremiyoruz pozisyonun.

Usg maçında saranin yandan gelen ortada bir vuruşu vardı kaleci kurtardı o pozisyonda ilk defa hızlı oynadik. Bizim öyle hızlı oynamamız lazim

Evet daha hızlı olmalıyız ama bu hız da işte taktiksel alışkanlıktan gelen bir şey.

Demek ki buna çok çok daha fazla çalışmalıyız.

Bazen merak ediyorum İspanya Td’si mesela bizim takımın başına geçse 6 ay sonunda ne değişir ne olur?

Geri
Üst Alt