AL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-1 Ferencváros | MS | 27 Kasım | TRT Spor

Bakın abartısız söylüyorum trde olsa erkan di yasin di aliydi bunların hepsi geliyorum abi der. Bi penaltı uydurrlardi. Acaba şu trdeki hakem bozuntuları izlemiş mıdır şu maçı? Hatta bunlar pazartesi gününe prova yapıyorlar. Bak böyle atlayacağız aman ihmal etme penaltımızı diye.

Bu camiadan inanılmaz derecede nefret ediyorum. Bu camiadan çıkan birtane düzgün adam görmedim. Taraftarlarıda aynı bok. Etrafımda nekadar fenerli varsa hepsi şerefsiz, karaktersiz, paracı, çıkarcı insanlar. Iğreniyorum Şikebahçe Spor Kulübü'nden.

türkiyede rakipleri sarı kırmızı görüyor avrupada kendileri. sebebi şike.

Asensio'yu alsaydık vs diyenleri çok iyi anlıyorum ama uzun vadede Fenere fayda getirmez. Muhtemelen ligin sonlarına doğru iyice düşer, seneye de hiçbir iş yapmaz. Hayatı boyunca kariyeri böyle olmuş bi adam, bu saatten sonra toparlamaz.

Ne iyi futbolu? Yendikleri bir tane iyi takım yok. Rakip kırmızı görünce yeniyorlar anca. Bireysel yetenekleri çok yüksek oyuncuları var sadece. Yoksa bir halt oynadıkları yok. Talisca'nın ayağına gelen her top tehlikeli. Asensio çok iyi. Başka da numara yok. Şikecilere sokar geçeriz.

Özeti izledim uzay üstü bir football oynuyorlar maalesef.

Doğru degil etik degil filanda bizim oyuncularda neden hiç kendini yere atan itiraz eden yok ,penaltı kullanamıyoruz bu yuzden

Doğru degil etik degil filanda bizim oyuncularda neden hiç kendini yere atan itiraz eden yok ,penaltı kullanamıyoruz bu yuzden
Yere atmayı geçtim atmasınlar zaten de, sahtekarlık örnek alınacak bir şey değil. Lakin faulü göstermek başka hiç yoktan kendini yere atmak başka, kendisini yapılan faulü de gösteremiyor bizimkiler, mesele o.

Ama katıldığım nokta zerre itiraz eden isyan eden olmuyor bizim takımda o kanıma dokunuyor, vur kafasına al lokmasını modundayız, onlar da bunu yapıyorlar zaten.

Yukarıda yazdım. Ben got olmuş olayım. Neye fayda yani. Heriflerin berabere kaldığı hafta USG'ye yenildik. Biz kendi işimize bakalım.
Çok severim. Hastasıyım GOT'un. Gelmiş geçmiş en iyi dizi diyebilirim. (Son sezonu aşırı kötüydü sadece).

Geri
Üst Alt