AL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-1 Ferencváros | MS | 27 Kasım | TRT Spor

Bütün dertleri en ufak temasta kendilerini yere atmak, bütün taktikleri bu. Buna pazartesi yasin kol denen maşa ve var müsade edip ligin kaderiyle gözümüzün içine baka baka oynayacaklar
orkun gibi eşşeklemesine davranacak halleri yok herhalde profesyonel topçu bunlar taktikleri belli baskı ile joker devreye sokacaklar

Oçocukları yine berabere kalmış püh yenilmemişler. Cobani kötü diyorsunuzda biz sanki çok iyiyiz mk
biz revir durumundayız ucl de oynadıgımız takımlara yakın bir takım cıkarabilsek bunlardan puan alacak oyun tarzı yani sıgır press var bizde
bizim kötü olmamızın 1 numaralı sebebi rehavet sonrada kadronun revire dönmesi
bunları oyunu biz gibi geniş alanda oynamıyor cok dar alanda oynuyor
eger klasik sıgır presi yapabilecek kadroyla cıkarsak puan alabiliriz cunku cok kolay top veriyorlar rakibe

Cevabın için teşekkürler hasan. Millet fener bi halt oynamıyor, öyle kötü takım böyle rezil takımdan başka yorum yapmıyor. Tamam fener gibi kepaze bir şer örgütünün iyi futbol oynamasını hiçbirimiz görmek istemeyiz ama en azından düşmanımızı objektifen değerlendirip ona göre pozisyon almayı da bilmeliyiz.
Oyunları iyi değil o konuda haksız sayılmazlar. Asensio çok önemli oyuncu. Bizim eksiklerimizin çok olması ve bizimde bu dönem oyun olarak iyi olmamamız onları favori yapıyor bana göre.

Oyunları iyi değil o konuda haksız sayılmazlar. Asensio çok önemli oyuncu. Bizim eksiklerimizin çok olması ve bizimde bu dönem oyun olarak iyi olmamamız onları favori yapıyor bana göre.
cok fazla bireysellik üzerine takımları ve gerçekten rakipleri kırmızı yemeyınce gol yemeseler bile atamıyorlar cünkü ön tarafları asensio harici vasat ve birbrini benzeyen adamlar
nene ve kerem top ezince geri dönmüyorlar
osi ve lemina bizim icin bence ciddi avantaj olacak

cok fazla bireysellik üzerine takımları ve gerçekten rakipleri kırmızı yemeyınce gol yemeseler bile atamıyorlar cünkü ön tarafları asensio harici vasat ve birbrini benzeyen adamlar
nene ve kerem top ezince geri dönmüyorlar
osi ve lemina bizim icin bence ciddi avantaj olacak
Biz de oynayacak bek yok. Bu nedenle çok zorlanacağız.

Cevabın için teşekkürler hasan. Millet fener bi halt oynamıyor, öyle kötü takım böyle rezil takımdan başka yorum yapmıyor. Tamam fener gibi kepaze bir şer örgütünün iyi futbol oynamasını hiçbirimiz görmek istemeyiz ama en azından düşmanımızı objektifen değerlendirip ona göre pozisyon almayı da bilmeliyiz.
Ya bu maçta iyi oynasalar, iyi oynadılar deriz. Ne dememiz bekleniyor? İyi oynamadıkları halde çok iyiler diye goygoy mu yapalım? Yazanların çoğu haklıydı bugünkü maç için.

Ya bu maçta iyi oynasalar, iyi oynadılar deriz. Ne dememiz bekleniyor? İyi oynamadıkları halde çok iyiler diye goygoy mu yapalım? Yazanların çoğu haklıydı bugünkü maç için.
Tamam reis kötü diyorsan kötülerdir. Fenerin iyiliğine sevinecek halimiz yok. Ben izlemedim maçı 75'de açtım. Son dakikalarda bayağı bastırdılar o anları gördüm.

İnşallah genel kanı doğrultusunda kötülerdir de saplar geçeriz.

Biz ajaxa deplasmanda 3 atinca. Biz bunlarin sampiyonuna ve lig liderine 5 attik diye övunuyorlardi

Screenshot_20251127_215450_Sofascore.webp

Tamam reis kötü diyorsan kötülerdir. Fenerin iyiliğine sevinecek halimiz yok. Ben izlemedim maçı 75'de açtım. Son dakikalarda bayağı bastırdılar o anları gördüm.

Çok farklı durumlar. Bugün kötülerdi. Bjk maçında kötülerdi. Rize maçında kötülerdi. Ama bizim maçta kötü oynayacaklar diye bir durum yok. Bakacağız.

daha cok şut atıyorlar dogru tespit cünkü tedesco sürekli arayışta forvetlerın 2side bitirici olmadıgı icin
fakat ellerınde talisca ve asensio harici iyi şutör olmadıgı icin şut isabetlerı cok düşük ,bu ikisi harici daga tasa vuran tipler
bugunkü rakip rizespor ayarında bir takım yada alanyaspor diyelim
adamlar dogru oyun oynadı kısıtlı kadroyla geride bekleyip topu fenere verip kontra aradılar

fener 11 kişi olan hiçbir takımı kolay kolay yenemez

Geri
Üst Alt