Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orkun gibi eşşeklemesine davranacak halleri yok herhalde profesyonel topçu bunlar taktikleri belli baskı ile joker devreye sokacaklarBütün dertleri en ufak temasta kendilerini yere atmak, bütün taktikleri bu. Buna pazartesi yasin kol denen maşa ve var müsade edip ligin kaderiyle gözümüzün içine baka baka oynayacaklar
Sahtekar oe

biz revir durumundayız ucl de oynadıgımız takımlara yakın bir takım cıkarabilsek bunlardan puan alacak oyun tarzı yani sıgır press var bizdeOçocukları yine berabere kalmış püh yenilmemişler. Cobani kötü diyorsunuzda biz sanki çok iyiyiz mk
Oyunları iyi değil o konuda haksız sayılmazlar. Asensio çok önemli oyuncu. Bizim eksiklerimizin çok olması ve bizimde bu dönem oyun olarak iyi olmamamız onları favori yapıyor bana göre.Cevabın için teşekkürler hasan. Millet fener bi halt oynamıyor, öyle kötü takım böyle rezil takımdan başka yorum yapmıyor. Tamam fener gibi kepaze bir şer örgütünün iyi futbol oynamasını hiçbirimiz görmek istemeyiz ama en azından düşmanımızı objektifen değerlendirip ona göre pozisyon almayı da bilmeliyiz.
cok fazla bireysellik üzerine takımları ve gerçekten rakipleri kırmızı yemeyınce gol yemeseler bile atamıyorlar cünkü ön tarafları asensio harici vasat ve birbrini benzeyen adamlarOyunları iyi değil o konuda haksız sayılmazlar. Asensio çok önemli oyuncu. Bizim eksiklerimizin çok olması ve bizimde bu dönem oyun olarak iyi olmamamız onları favori yapıyor bana göre.
Biz de oynayacak bek yok. Bu nedenle çok zorlanacağız.cok fazla bireysellik üzerine takımları ve gerçekten rakipleri kırmızı yemeyınce gol yemeseler bile atamıyorlar cünkü ön tarafları asensio harici vasat ve birbrini benzeyen adamlar
nene ve kerem top ezince geri dönmüyorlar
osi ve lemina bizim icin bence ciddi avantaj olacak
Ama iştahlanmışlar ve şut tehdidi olan adam sayısı bizden fazla.Oyunları iyi değil o konuda haksız sayılmazlar. Asensio çok önemli oyuncu. Bizim eksiklerimizin çok olması ve bizimde bu dönem oyun olarak iyi olmamamız onları favori yapıyor bana göre.
Sol bek kazım oynar ama sag bek kaan donemezse 3lu çıkabilir belki.hoca devşirme yerineBiz de oynayacak bek yok. Bu nedenle çok zorlanacağız.
Evet, bizim dememizle giriyorlar, kendi performansları sebebiyle değil.Bu zehirli oku atmayın işte. Girecekleri yoksa da bu büyük laflardan sonra girerler ilk 8'e
Batıl diyebilirsin ama bizim forumda edilen büyük lafların genelde tersi çıkıyor. Böyle laflardan uzak durmak iyidirEvet, bizim dememizle giriyorlar, kendi performansları sebebiyle değil.
Ya bu maçta iyi oynasalar, iyi oynadılar deriz. Ne dememiz bekleniyor? İyi oynamadıkları halde çok iyiler diye goygoy mu yapalım? Yazanların çoğu haklıydı bugünkü maç için.Cevabın için teşekkürler hasan. Millet fener bi halt oynamıyor, öyle kötü takım böyle rezil takımdan başka yorum yapmıyor. Tamam fener gibi kepaze bir şer örgütünün iyi futbol oynamasını hiçbirimiz görmek istemeyiz ama en azından düşmanımızı objektifen değerlendirip ona göre pozisyon almayı da bilmeliyiz.

Tamam reis kötü diyorsan kötülerdir. Fenerin iyiliğine sevinecek halimiz yok. Ben izlemedim maçı 75'de açtım. Son dakikalarda bayağı bastırdılar o anları gördüm.Ya bu maçta iyi oynasalar, iyi oynadılar deriz. Ne dememiz bekleniyor? İyi oynamadıkları halde çok iyiler diye goygoy mu yapalım? Yazanların çoğu haklıydı bugünkü maç için.
Çok farklı durumlar. Bugün kötülerdi. Bjk maçında kötülerdi. Rize maçında kötülerdi. Ama bizim maçta kötü oynayacaklar diye bir durum yok. Bakacağız.Tamam reis kötü diyorsan kötülerdir. Fenerin iyiliğine sevinecek halimiz yok. Ben izlemedim maçı 75'de açtım. Son dakikalarda bayağı bastırdılar o anları gördüm.
İnşallah genel kanı doğrultusunda kötülerdir de saplar geçeriz.
daha cok şut atıyorlar dogru tespit cünkü tedesco sürekli arayışta forvetlerın 2side bitirici olmadıgı icinTamam reis kötü diyorsan kötülerdir. Fenerin iyiliğine sevinecek halimiz yok. Ben izlemedim maçı 75'de açtım. Son dakikalarda bayağı bastırdılar o anları gördüm.
İnşallah genel kanı doğrultusunda kötülerdir de saplar geçeriz.
yaw bunlar nice takımını övüyoduBiz ajaxa deplasmanda 3 atinca. Biz bunlarin sampiyonuna ve lig liderine 5 attik diye övunuyorlardi
Ekli dosyayı görüntüle 308408