AL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-1 Ferencváros | MS | 27 Kasım | TRT Spor

Çok vasat bir takım Fb. Kadrosu da iyi sayılmaz. Ligde hep olduğu gibi ite kaka gittiler. Avrupa'da tarihin en dandik EL'sinde 5 maçta yalnızca 2 galibiyet alabildiler.
Evet iyi değiller

Ama esas sıkıntı bizim de iyi olmamamız renktaş

Ne oyun olarak ne de mental olarak iyi değiliz maalesef

Yoksa çok rahat galibiyet alırız bunlara karşı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 dakika izleyenler fener gerçekten objektif bir şekilde nasıldı?

Yazın da öğrenelim.

Oçocukları yine berabere kalmış püh yenilmemişler. Cobani kötü diyorsunuzda biz sanki çok iyiyiz mk

Aspor bizim kulübün açıklamasını okumadı bile. Spor kanalları fbtv gibi. İnanılmaz bir yapılanma var

Aspor bizim kulübün açıklamasını okumadı bile. Spor kanalları fbtv gibi. İnanılmaz bir yapılanma var
Ben bile okumadım onlar neden okusun renktaş

Başlarım öyle tepkiye

Dostlar alışverişte görsün işte

Taraftarın kişisel olarak sosyal medyasından da yazabileceği bir metni cevap diye paylaşmışlar

Kim takar seni bu saatten sonra

İnanılmaz pısırık bir yönetim var başımızda

Acilen kurtulmamız lazım bunlardan

90 dakika izleyenler fener gerçekten objektif bir şekilde nasıldı?

Yazın da öğrenelim.
Kazanacak futbolu oynamadılar. Maçı kazanmaya yakın taraf ilk yarıdaki pozisyonlara bakınca Frencvaros gibiydi lakin beraberlik diyende olabilir maçın hakkı için. Asensio fark yaratan oyuncu Fb'de. Bizim maçta hem ev sahibi hem de bizde bek falan kalmadığı için ve Lemina, Osimhen'de hazır olmayacağı için favori onlar diyebiliriz.

Şikrinyar bugün son dakikada kendini attı penaltı bekledi hakem yemedi ama pazartesi günü penaltı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemedim. Pek havamda değildim.
Bir tane Toth mu Toht mu öyle biri yazılıyordu. Nasıldı?

Ali den sonra kismetleri baya açıldı
Önce Trabzon maçı Sonra Besiktas maci
Tam 6 puan dondu
Üzerine bizim başımıza gelmeyen kalmadı.
Şu anda herşey istedikleri gibi momentum onlardan yana
Bizim maçı da kazanirlarsa işimiz çok zor

Kazanacak futbolu oynamadılar. Maçı kazanmaya yakın taraf ilk yarıdaki pozisyonlara bakınca Frencvaros gibiydi lakin beraberlik diyende olabilir maçın hakkı için. Asensio fark yaratan oyuncu Fb'de. Bizim maçta hem ev sahibi hem de bizde bek falan kalmadığı için ve Lemina, Osimhen'de hazır olmayacağı için favori onlar diyebiliriz.
Cevabın için teşekkürler hasan. Millet fener bi halt oynamıyor, öyle kötü takım böyle rezil takımdan başka yorum yapmıyor. Tamam fener gibi kepaze bir şer örgütünün iyi futbol oynamasını hiçbirimiz görmek istemeyiz ama en azından düşmanımızı objektifen değerlendirip ona göre pozisyon almayı da bilmeliyiz.

Geri
Üst Alt