Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 39.370
- 34.139
- 3.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet iyi değillerÇok vasat bir takım Fb. Kadrosu da iyi sayılmaz. Ligde hep olduğu gibi ite kaka gittiler. Avrupa'da tarihin en dandik EL'sinde 5 maçta yalnızca 2 galibiyet alabildiler.
Ben bile okumadım onlar neden okusun renktaşAspor bizim kulübün açıklamasını okumadı bile. Spor kanalları fbtv gibi. İnanılmaz bir yapılanma var

Onların işi. Medyada inanılmaz bir fb yandaşlığı var.Ben bile okumadım onlar neden okusun renktaş
Başlarım öyle tepkiye
Dostlar alışverişte görsün işte
Kazanacak futbolu oynamadılar. Maçı kazanmaya yakın taraf ilk yarıdaki pozisyonlara bakınca Frencvaros gibiydi lakin beraberlik diyende olabilir maçın hakkı için. Asensio fark yaratan oyuncu Fb'de. Bizim maçta hem ev sahibi hem de bizde bek falan kalmadığı için ve Lemina, Osimhen'de hazır olmayacağı için favori onlar diyebiliriz.90 dakika izleyenler fener gerçekten objektif bir şekilde nasıldı?
Yazın da öğrenelim.
Cevabın için teşekkürler hasan. Millet fener bi halt oynamıyor, öyle kötü takım böyle rezil takımdan başka yorum yapmıyor. Tamam fener gibi kepaze bir şer örgütünün iyi futbol oynamasını hiçbirimiz görmek istemeyiz ama en azından düşmanımızı objektifen değerlendirip ona göre pozisyon almayı da bilmeliyiz.Kazanacak futbolu oynamadılar. Maçı kazanmaya yakın taraf ilk yarıdaki pozisyonlara bakınca Frencvaros gibiydi lakin beraberlik diyende olabilir maçın hakkı için. Asensio fark yaratan oyuncu Fb'de. Bizim maçta hem ev sahibi hem de bizde bek falan kalmadığı için ve Lemina, Osimhen'de hazır olmayacağı için favori onlar diyebiliriz.
Çok geç girdiİzlemedim. Pek havamda değildim.
Bir tane Toth mu Toht mu öyle biri yazılıyordu. Nasıldı?