AL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-1 Ferencváros | MS | 27 Kasım | TRT Spor

Frençvaroş'ta çok övülen bir genç varmış Toth diye orta sahada onu izlerim dedim ama yedeklerde başlamış. Adını bir türlü duymadık 2. bir adı mı var diye merak etmeye başlamıştım.

Kaan ve yedek kaleciyi rotasyon hesabına yazmam. Bölge bölge rotasyonu hesaplamak lazım. Ortasahada 1, kanatta 1, stoperde 1 oyuncu eksikliği var . Bu bölgelere transfer yapılmalı ki yapılır da

bölge bölge eksik var doğru

ama bence sıralama şöyle

kanat, santrafor, stoper, orta saha

kanat ile santrafor tek oyuncu ile çözülebilir belki

bölge bölge eksik var doğru

ama bence sıralama şöyle

kanat, santrafor, stoper, orta saha

kanat ile santrafor tek oyuncu ile çözülebilir belki
Ortasaha 3 oyuncu ile oynanan bir bölge, rotasyonu hep en geniş tutulan bölgedir. Mevki olarak da en önemli mevki. Rotasyonu her daim bol ve kaliteli olmalı. Büyük takımlar ortasaha rotasyonunu hep geniş ve kaliteli yaparlar

Ortasaha 3 oyuncu ile oynanan bir bölge, rotasyonu hep en geniş tutulan bölgedir. Mevki olarak da en önemli mevki. Rotasyonu her daim bol ve kaliteli olmalı. Büyük takımlar ortasaha rotasyonunu hep geniş ve kaliteli yaparlar

şöyle orta sahada 1 oyuncu sakatlık yaşasa da bir şekilde çözülür

ama icardi öyle bir yük ki geri kalan 10 kişiyi de bozuyor

şöyle orta sahada 1 oyuncu sakatlık yaşasa da bir şekilde çözülür

ama icardi öyle bir yük ki geri kalan 10 kişiyi de bozuyor
Ortasahan kadar güçlüsündür her zaman. Santraforsuz oynayan takım çok görürsün ama ortasahasız göremezsin. Ortasahada idare edeyim dersen kötü futbol oynaman kaçınılmaz

Hakem yine yere dusen fenerli gorunce faul caliyor. Artik eminim, fenerli topcularin faul almak icin ekstra bir egitim aldigina.
Kesinlikle sonra da verilmeyince ağlıyorlar. Tek dileğim sakatlanma numaralarının en kısa zamanda gercege donusmesi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ideal 11 ile çıksak yeneceğimize eminim

sallai bile bek olarak büyük kayıp

Geri
Üst Alt