- 8 Mayıs 2009
- 19.065
- 6.528
- 2.493
Fener hiçbir şey oynamıyor skor yanıltıcı olacak güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen balla rakip saçmalıkları hakem ittirmesiyle gidiyorlar basakşehire karşı gördük aklı başında oynayıp kırmızı görmeyen her takım bunlardan puan alabilir bugün de brannı yenemezlerdi rakip kırmızı hediyesi vermese bir halt yok takımlarında da hocalarında daLigi bilmem de tedesco avrupa liginde ilerleyebilir bence. Elemeli maçları yabancı hocalar iyi oynar
Rakibin mallığı. fenerin iki maçını izleseler bunların otoboka kendilerini attıklarını ve hatta nesrinin o topa hiçbirşey yapanayacağını düşünebilirdi. Nerde mal rakip var bunları buluyor. 5 maç varmı 11 e 11 oynadıkları vallahi bilmiyorum11'e 11'de bence net en kötü beraberlik alırlardı ama şu an bilemiyorum. Top çapraza doğru gidiyor bu arada inanılmaz ucuz bir kırmızı kart bize karşı verilsede aynısını derdim.
İyi futbol oynamıyorlar elbet ama avrupa maçlarında iyi oyun değil bal ve sonuç almak önemli. Bunlarda bal çok ve uefa takımları kolay bu sezon. Mourinho bile neredeyse rangers'ı eliyordu bal ileTamamen balla rakip saçmalıkları hakem ittirmesiyle gidiyorlar basakşehire karşı gördük aklı başında oynayıp kırmızı görmeyen her takım bunlardan puan alabilir bugün de brannı yenemezlerdi rakip kırmızı hediyesi vermese bir halt yok takımlarında da hocalarında da
ilyasım yeni yıl avatarın hazırr90+8 de görür merak etme![]()