AL 25/26 H:6 | Brann 0-4 Fenerbahçe | MS | 11 Aralık | TRT 1

Bize gelen kuzey takımları zıpkın gibi, bunlara gelenler yumoş gibi hep

gecen yıl 8jk macında bize vardan cıkan kırmızı kart gibi kart yediler

Ligi bilmem de tedesco avrupa liginde ilerleyebilir bence. Elemeli maçları yabancı hocalar iyi oynar
Tamamen balla rakip saçmalıkları hakem ittirmesiyle gidiyorlar basakşehire karşı gördük aklı başında oynayıp kırmızı görmeyen her takım bunlardan puan alabilir bugün de brannı yenemezlerdi rakip kırmızı hediyesi vermese bir halt yok takımlarında da hocalarında da

11'e 11'de bence net en kötü beraberlik alırlardı ama şu an bilemiyorum. Top çapraza doğru gidiyor bu arada inanılmaz ucuz bir kırmızı kart bize karşı verilsede aynısını derdim.
Rakibin mallığı. fenerin iki maçını izleseler bunların otoboka kendilerini attıklarını ve hatta nesrinin o topa hiçbirşey yapanayacağını düşünebilirdi. Nerde mal rakip var bunları buluyor. 5 maç varmı 11 e 11 oynadıkları vallahi bilmiyorum

Tamamen balla rakip saçmalıkları hakem ittirmesiyle gidiyorlar basakşehire karşı gördük aklı başında oynayıp kırmızı görmeyen her takım bunlardan puan alabilir bugün de brannı yenemezlerdi rakip kırmızı hediyesi vermese bir halt yok takımlarında da hocalarında da
İyi futbol oynamıyorlar elbet ama avrupa maçlarında iyi oyun değil bal ve sonuç almak önemli. Bunlarda bal çok ve uefa takımları kolay bu sezon. Mourinho bile neredeyse rangers'ı eliyordu bal ile

Feneri yorumlarken rakib eksik kalınca boşuna övmeye uğraşmayın cunku rakip tam kadro olunca ne bok olduklarını canlı goruyoruz

Noldu ulan bu maç böyle

Sakatlık filan da mı yok, kola kafa talişka sakatlanmadı mı daha

Can sıkıcı

Tedesco geldikten sonra kac tane maci 11v11 tamamladilar lol?

90+8 de görür merak etme :D
ilyasım yeni yıl avatarın hazırr

1765488224010.webp

Geri
Üst Alt