- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.285
- 5.998
biraz vites yükseltmişler hemen posyon bulmuşlar ulan yerrack herif ştau 10 tane posyona girdi sen vitesi yükseltene kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takıma niye bileneyim top oynamadığımızı görmek için ya futboldan anlamaman ya da fenerli olman gerekir. Panik olacaksın çünkü şampiyonluğu kaybetme ihtimalin geçtiğimiz senelere göre daha yüksek seviyeye geldi rakibine karşı oynadığın son maçlarda üstünlüğünü kaybetmeye başlamışsın ezdiğin senelerden şimdi pozisyona giremediğin dönem gelmiş.Ooo hakaret de basladi. Yok Umut sen bayagi sinir kupu olmussun, bilenmissin bayagi bizim takima. Taraftarliktan cikmis, nefrete donusturmussun. Bunun sonucunda da bana hakaret ediyorsun.
Ne bileyim hata bende herhalde ki panikle "adamlar 1 gunde Duran ile Nesyri'den cikip Lookman ve Cherif cekti" yazan biriyle tartisiyorum. Sen bildigini oku, panige devam et kardesim ama hakaret etme emi?
Fbcuk 4 den aşaği yemez anca bizden puan almayi bilir o.Baya yoruyorlar fbyi lige yansır diyecem de birden selçuk inan faktörü aklıma geliyor
haber gitmiş olacak ki ifb basmaya başladıŞuanda paok yada stuttgart oldu
3 oldu bileşu maçta bile 3-4 sarı kart görürlerse üstüne gidilmeli bu olayın
Surdan nerelere geldi is ben balina sokayım bunların ya.Bunlar 15 tane yiyip 24.olsun gidip moldova takımıyla falan eşleşirlerŞuanda paok yada stuttgart oldu