AL 25/26 H:8 | FCSB 1-1 Fenerbahçe | MS | 29 Ocak | TRT 1

biraz vites yükseltmişler hemen posyon bulmuşlar ulan yerrack herif ştau 10 tane posyona girdi sen vitesi yükseltene kadar

Ooo hakaret de basladi. Yok Umut sen bayagi sinir kupu olmussun, bilenmissin bayagi bizim takima. Taraftarliktan cikmis, nefrete donusturmussun. Bunun sonucunda da bana hakaret ediyorsun.

Ne bileyim hata bende herhalde ki panikle "adamlar 1 gunde Duran ile Nesyri'den cikip Lookman ve Cherif cekti" yazan biriyle tartisiyorum. Sen bildigini oku, panige devam et kardesim ama hakaret etme emi?
Bizim takıma niye bileneyim top oynamadığımızı görmek için ya futboldan anlamaman ya da fenerli olman gerekir. Panik olacaksın çünkü şampiyonluğu kaybetme ihtimalin geçtiğimiz senelere göre daha yüksek seviyeye geldi rakibine karşı oynadığın son maçlarda üstünlüğünü kaybetmeye başlamışsın ezdiğin senelerden şimdi pozisyona giremediğin dönem gelmiş.

Derbilerde üstünlük kuramamaya başladın Trabzon orta sahası bile seni sahada ezip geçiyor. Gelmiş panik yapıyorsun diyorsun hadi benim dediğim gün itibarıyla olmadı günün sonunda senin dediğinin olacağının bir garantisi var mı kadrodalar diye ayrılmayacakları anlamına mı geliyor ya da ismi geçen adamların gelmeyeceğinin bir garantisi var mı o kadar eminsen via verelim de gelmiyorlar diye forumun içine su dökülsün rahatlasın.

"Yaptı ortayıı aman dikkat edelimm YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH (spiker tarafından sessizlik)"

Nasıl bir fobi olmuşsa biz gol yemişiz gibi tüylerim diken diken oldu. Taze gol yemiş Muslera suratı görmeyi bekledim bir an :D

becali yenilirseniz tüm takımı kontrat sonuna kadar kulübede oturturum demiş

Hay anasını stuttargtta 90da atti ne boktan bir organizasyon bu ulan

Fener düşüşe başladı gibi görünüyor aston maçından bu yana seti çakılışs geçtiler inşallah devam eder bu düşüşler

Geri
Üst Alt