Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.041
- 1.003
- 1.968
1 kişi eksik oynamanın dezavantajını yaşıyorlar. Yine de hakemi baskı altına alır mıyız çabası içindeler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kante büyük balon çıktı. Top alıp baskıyı kırması, hatlar arası pas yapması beklenirken Casper gibi saklanıyor.
İsmail daha iyi yahu açıkçasıKante transferinin akla mantığa sığan tek bir tarafı yok. Gördüğüm en büyük abuklamalardan birisi. Komik camia![]()

Ben de onu farkettim... tribünden çıkan tek ses olmayan penaltıyı falan isterken çıkıyor... muazzam bir bütünlük oluyor konu hak yemeye gelince...fener tarafı hakemi ıslıklarken aşırı motive gördügüm en iyi taraftar bu konuda
top rakibe gelince izliyorlar ama
takıma destekte yok
tamamen haksızlıgı bilincli kabullenmiş hırsla istedikleri icin en yüksek tepki hakeme cıkıyor
Baktı rezalet büyük, bana müsaade usta dedi.skriniarın sakatlığu umarım hafif bir sakatlık değildir ne diyonuz
bunu sadece gurmeler anlar sende bendensinBen de onu farkettim... tribünden çıkan tek ses olmayan penaltıyı falan isterken çıkıyor... muazzam bir bütünlük oluyor konu hak yemeye gelince...
ligde kadro kalitemizle 102 puan topladığımız gibi kazanmaktan başka çaremiz yok. şu maç süper lig maçı olsa fb devre arasına 2-1 önde girmişti penaltıdan.iyi bir durum degil, bizim ceyrek final ihtimalimiz varken fenerin erken elenmesi kotu olacak bizim icin
Kaçtı gibi yorumladımskriniarın sakatlığu umarım hafif bir sakatlık değildir ne diyonuz
ileri hattı bok gibinottinghamdan çok oyuncu beğendim yav
yanıltıcı mı bu maç