AL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest | MS | 19 Şubat | TRT 1

1 kişi eksik oynamanın dezavantajını yaşıyorlar. Yine de hakemi baskı altına alır mıyız çabası içindeler.

Kanteyi aldilar sampiyonluk gitti!
Screenshot_20260219_193732_Sofascore.webp

Her zamanki gibi güçleri yetmeyince çamura başladılar şerefsizler. Ahlaksız utanmazlar.

fener tarafı hakemi ıslıklarken aşırı motive gördügüm en iyi taraftar bu konuda

top rakibe gelince izliyorlar ama

takıma destekte yok

tamamen haksızlıgı bilincli kabullenmiş hırsla istedikleri icin en yüksek tepki hakeme cıkıyor
Ben de onu farkettim... tribünden çıkan tek ses olmayan penaltıyı falan isterken çıkıyor... muazzam bir bütünlük oluyor konu hak yemeye gelince...

Önde osimhen-sane gibi adamın olmadan merkezde 2 tane kesici adamla oynayan takım bu tür rezilliklere mahkum her şekilde.asensio falan da bir sanenin yarısı değil hiçbir şekilde, anca işte anadolu kulupleri gibi marke etmeden rahat rahat oynatacan da iş yapsın

iyi bir durum degil, bizim ceyrek final ihtimalimiz varken fenerin erken elenmesi kotu olacak bizim icin
ligde kadro kalitemizle 102 puan topladığımız gibi kazanmaktan başka çaremiz yok. şu maç süper lig maçı olsa fb devre arasına 2-1 önde girmişti penaltıdan.

BAKWA bana msj attı 2. yarı saplayacagım diye

Geri
Üst Alt