Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.428
- 18.050
- 2.228
üzdün demek ki önemli bir sakatlık değil kahretsinBaktı rezalet büyük, bana müsaade usta dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzdün demek ki önemli bir sakatlık değil kahretsinBaktı rezalet büyük, bana müsaade usta dedi.
Şer ittifakı!!
Kesinlikle, sahada rakip yok ki dümdüz ettilernottinghamdan çok oyuncu beğendim yav
yanıltıcı mı bu maç
Premier ligin babalarını domaltan gs
Premier ligin ankaragücüsüne domalan fb
Rencide ede ede eziyolar
Bunlar bu maç böyle devam ederse Nottingham 18 lik inşaat çivisini öyle bir çakıyor ki 2 sene götlerinin üstüne oturamazlar.Doktor amcalar bile bunlara çare olamaz.Ulan üzülüyom da bi yandan bunların maç yapması lazımdı
Bence bizim maça kadar full gelecekler. Düşme hattı da belli gibiFB rezil futbol oynuyor. Ligde de böyle ama hakemler sayesinde top oynuyormuş gibi görünüyorlar. Bunlar mutlaka puan kaybedecekler daha anadolu takımlarına ligin boyu kısalıyor.
sadece 2 maç yabancı hakem gelse paşa maçınıda alamazlar başka maçı da hatta fikstürlerindeki en basit rakibin maçına yabancı hakem getirsinler o maçı kazanamazlarligde kadro kalitemizle 102 puan topladığımız gibi kazanmaktan başka çaremiz yok. şu maç süper lig maçı olsa fb devre arasına 2-1 önde girmişti penaltıdan.