AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Artık sanki Lucca gibi kütük santraforların yeri pek kalmadı futbolda. Eskiden Koller moller, Luca Toni vs yine iş yapıyordu... Ama artık eğer "pivot" santrafor olacaksan o fizikli bir oyuncudan alıştığımızın üstünde çevikliğin, tempon, tekniğin, al-verin ve bitiriciliğin falan olacak... Lewa falan olacaksın yani oynayabilmen için öyle fizikle...

Dün biz ne yaptıysak forest aynısını yapıyor umursamıyor vurdumduymazlık kadar saçma bişey yok şu futbolda

alakası yok ,ligin bu konuda en kötülerinden belkide
yaptıkları en iyi şey skriniar varken geride iyi alan daraltıp kapanıp kontraya cıkmak
Çok alakası var..
Bizden tek iyi oldukları nokta bu.kupa maçındada gördük bunu..Öyle bahsettiğin gibi ligde alan daraltıp kontrayla falan bu kadar puan toplayamazsın.
Okan buruğun bu fiyasko derecesinde saha yerlleişimni doğru yaptıramama gerçeğini ne zaman göreceksiniz.

Bundan yıllar önce Öğün Altıparmak Selim Soydan birde Mahmut uslu futbolcu beğenmek için iki ay Afrika senin Avrupa benim her türlü masraf klüp tarafından karşılanıyor 5 yıldızlı otellerde kalıyorlar 2. ayın sonunda İstanbul'a döndüklerinde başkana verdikleri rapor sonucu beğendikleri futbolcular listesinde ;
Louis Frigo
Zidenic Zindan
İbrahimoviç

fener çok koştu 2.yarı yorulurlar yedekleride yok

forumda luccayı forvet için yazanlar oluyordu ara ara. Tez bulunup yargılanmalılar

İnş ben yazmamışımdıe fmye kapılıp

Uzun süre FM15 oynamıştım... Geçen sene FM24 oynamaya başladım... Oradaki scouting sonucu önüme düşen oyuncuların isimlerini gördükçe forumda transfer döneminde alakasız takımlardan "şunu alalım, bunu alalım" diye sık sık gündeme getirilen oyuncuların en az bir %80'inin FM kaynaklı olduğunu çakozladım :D

ligte stoperde genduzi yerıne ismaili oynatmaları lazım genduzi stoperde tam gol yediren bomba

60e kadar falan bitandaha yemezlerse problem olacağanı sanmam

buradan turu verecek kadar GAWAT bir kulüp değil forest

İtalyanların wonderkidleri hep çöp çıktı son yıllarda bu lukka da zaniolo gibi büyük yıldız olacak deniliyodu mehmet batdal ayarında bir herif olmuş :d

İlk maçta rezalet oyunla kendini acındırıp deplasmanda fark atmasınlar skilli ile kandırdılar Forest'i.

Uzun süre FM15 oynamıştım... Geçen sene FM24 oynamaya başladım... Oradaki scouting sonucu önüme düşen oyuncuların isimlerini gördükçe forumda transfer döneminde alakasız takımlardan "şunu alalım, bunu alalım" diye sık sık gündeme getirilen oyuncuların en az bir %80'inin FM kaynaklı olduğunu çakozladım :D
Hocam millet perugiadan bile topçu öneriyor, nasıl buluyorlar sanıyorsun. Ben de ara ara önerilerimi fmye göre yaparım

Geri
Üst Alt