AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Ne kadar gülsek dalga geçsek de fener öyle yürüyerek yeneceğin takım değil. Adamlar piknikte top oynayan dayılar gibi takılıyorlar

forumda luccayı forvet için yazanlar oluyordu ara ara. Tez bulunup yargılanmalılar

İnş ben yazmamışımdıe fmye kapılıp
Ben de udinese zamanı beğeniyordum ne yazdım hatırlamıyorum herhangi bir ifsam çıkarsa şundan yaparım direkt

Lucca'ya çok sövdük oyundan çıkmıyorsa 2. yarı atar golü

ulan fitor ne salak adamsın 4 oyuncu değiştirirsin böyle çapsız herif :)

Saha yağmur ile birlikte güzel sulanıyor bunlar yani Nottingham forest yağmuru ve yağmurlu havada rakibine kaymayı sever fener zaten sulanmış sahada kayılma konusunda tecrübeli ve bu konuda uzmanlığı kazanmış bir camia.

İsmaili biri sakatlamalı. Fb ortasahasını tek başına ayakta tutuyor bu sezon
Günahım kadar sevmiyorum şerefsizi.
Karaktersizin önde gideni.Şu fenerde bundan başka göze çarpan oyuncu yok.Çok çok iyi oynuyor bencede.
Bırakın bunların takımdaki orta sahaları bizim orta sahalarında çok önünde..

Hocam millet perugiadan bile topçu öneriyor, nasıl buluyorlar sanıyorsun. Ben de ara ara önerilerimi fmye göre yaparım

Oyuncularda baya yanılıyor ki oyun... Şu anki oyunumda Efe Akman baya kayda değer rotasyon oyuncusu benim takımda... Şu an gerçekte Inter'deki Bony'yi Parma'dan aldım... 1 senede süper yıldıza dönüştü... Çat diye 95m verdi Milan aldı... Baktım ikon oyuncu listesine girmiş takım bilgilerinde... Icardi hala "favored personel"

Nottingham sizin gibi İngiliz takımın ben taa

Geri
Üst Alt