- 16 Haziran 2010
- 203.887
- 155.893
- 6.838
Biz o kadar mecbur değiliz, fazla rotasyonu Konya maçında gördük.Biz de mecburuz bence 120 dk oynadik ama gorecegiz
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 oyuncu değiştirse yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz o kadar mecbur değiliz, fazla rotasyonu Konya maçında gördük.Biz de mecburuz bence 120 dk oynadik ama gorecegiz
Abi şu avatarını Ramazan ayı sonuna kadar kaldır yav.Biz o kadar mecbur değiliz, fazla rotasyonu Konya maçında gördük.

Şimdi şu çocukla burada yenilse kimse gıkını çıkarmaz da ligde sen genç bir çocukla oynayıp puan kaybetsen ortalık yanarYa olay o mu bizim hafta sonu rotasyon da bunu yapmamiz lazim ama Ilkay ile başlarız umarim ben yanılırım
O kadar mı yokluk içindesiniz normal bir yüz yani birşey de gözükmüyorAbi şu avatarını Ramazan ayı sonuna kadar kaldır yav.![]()
O yüze neler neler yaptılar.O kadar mı yokluk içindesiniz normal bir yüz yani birşey de gözükmüyor![]()

Fazla rotasyon degil zaten ona katılıyorum,ancak Torreira bu kadar formsuz ve 120 dk.oynamis iken ki Lemina da iyi degildinson 2 mac, en azindan nhaga yapabilmeli orta sahada. Ne kadar iyi bende bilmiyorum ama gormeden de bilemeyecegiz ki ha bir de Armando var yedekte olmali ki gorelim firsat olursaBiz o kadar mecbur değiliz, fazla rotasyonu Konya maçında gördük.
Onurun gözü kararmişO kadar mı yokluk içindesiniz normal bir yüz yani birşey de gözükmüyor![]()
O zaman kimse laf etmesin neden genc oynatmiyor diye ne diyeyim. Ilkay ile devam bizŞimdi şu çocukla burada yenilse kimse gıkını çıkarmaz da ligde sen genç bir çocukla oynayıp puan kaybetsen ortalık yanar![]()
Ay sonuna kadar kapalıyız renktaş.Onurun gözü kararmiş