AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Bu jesus ne kazma bir herif lan. Bunun gibi forveti olan premier ligde düşmeye oynar tabi

Kero beleşten 2 gol atınca kalktı totosu, 3 kişi arasına girip girip duruyor

82de gibsi oyuna alıyor bunak herif bırak adam dinlensin, 11 başlatıp 3 atıp 30. Dkda çıkaracaktın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya olay o mu bizim hafta sonu rotasyon da bunu yapmamiz lazim ama Ilkay ile başlarız umarim ben yanılırım

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi şu çocukla burada yenilse kimse gıkını çıkarmaz da ligde sen genç bir çocukla oynayıp puan kaybetsen ortalık yanar 😀

Biz o kadar mecbur değiliz, fazla rotasyonu Konya maçında gördük.

2 oyuncu değiştirse yeter.
Fazla rotasyon degil zaten ona katılıyorum,ancak Torreira bu kadar formsuz ve 120 dk.oynamis iken ki Lemina da iyi degildinson 2 mac, en azindan nhaga yapabilmeli orta sahada. Ne kadar iyi bende bilmiyorum ama gormeden de bilemeyecegiz ki ha bir de Armando var yedekte olmali ki gorelim firsat olursa

Kantenin parasını direk forma satışlarından çıkarır fener. Bahsedilen adam son dünya şampiyonun ilk 11 inin değişilmezi.Bu ligin yaşlısı genci yok , eğer forvette alırlarsa ki Zirkkhe filan diyorlar yandıgımızın resmidir

Şimdi şu çocukla burada yenilse kimse gıkını çıkarmaz da ligde sen genç bir çocukla oynayıp puan kaybetsen ortalık yanar
O zaman kimse laf etmesin neden genc oynatmiyor diye ne diyeyim. Ilkay ile devam biz

Maç sonu basın açıklaması;
Öncelikle bu tür maçları kendi sahamızda kazanmayı bilmeliyiz.
Dezavantajlı bir şekilde buraya yorucu bir yolculuktan sonra geldik zaten hava şartları da onlardan yana yağan yağmurla birlikte sahanında ıslak olması bize kaynakları kolaylaştırdı, rakibimize tebrik etmekten başka bir şey kalmıyor.Üzgünüz, önümüzdeki maçlara odaklanacağız.

Geri
Üst Alt