AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Bunlar ne zaman puan kaybı koksa yenıyorlar. Samsun Başakşehir Bjk maçları daha zor. Başakşehirle haftaya oynasalar kesin takılırlar.
Yenebilirler abi zaten sürpriz olmayan o, ama çok zor maç olduğu kesin.

Samsun dan beklentim 0, yürüyecek halleri yok.

Antalya, Konya, kayseri, başakşehir, tjk maçları puan kaybı bekliyorum, bu beş maçın en fazla üçünü kazanırlar diye düşünüyorum.

Yenebilirler abi zaten sürpriz olmayan o, ama çok zor maç olduğu kesin.

Samsun dan beklentim 0, yürüyecek halleri yok.

Antalya, Konya, kayseri, başakşehir, tjk maçları puan kaybı bekliyorum, bu beş maçın en fazla üçünü kazanırlar diye düşünüyorum.
Tek şansları Avrupa dan elenip haftada tek maça odaklanmaları.

Yarından itibaren eski hocaları slim fit reyize “kurbanın olayım bokunu yiyeyim etme eyleme” tarzı telefonlar gitmezse bu maç için hiçbişey bilmiyorum

İlk maç keşke 3-0 değilde 1-0 falan bitseydi. işte o zaman bu maça ciddi asılırdı forest. Şimdi hem rotasyon yapma ihtimalli var hem de skoru yakalayıp maçı salma ihtimalli yüksek. Zaten kasımpaşa maçındaki fenerbahçe ve üstüne bu kadar da eksikle forest deplasmanında 5'den aşağısı imkansız gibi bir şeydi.

gençlerin oynayıp şöyle 6-7 farklı mağlubiyet mi
asların oynayıp yorgun argın antalya depe çıkması mı (bi de kilit 1-2 ismin sakatlanması)

Nottingham cok kasmaz ligi de dusunerek 4 ihtimalli mac ya Nottingham kazanir ya berabere ya fener alir ya da fb nin icinden gecerler

Forrest net rotasyon yaparda fener ne yapar bilmiyorum. Belki fark yeriz korkusu yüzünden en iyi oyunculari sahaya sürerler

Genelde böyle kesin fark olur denilen maçlarda fark olmaz, hatta maç kafa kafaya geçer.

Bu da öyle olacaksa oynanmasın gerek yok.

Eşşekbahçem'den efor istiyoruz. Haydi Eşşekbahçe, çevirebilirsin bu turu.

Geri
Üst Alt