AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Dün bizim maçı izledikten sonra it gibi koşup mücadele ederler işin sonu rezillik olmasın diye

uzatmaya kalıp gece 2 de nothighamın tur atlaması uykusuz sahursuz üzgün fenerliler?

Sonuç ne olursa olsun fazla abartmayın derim, dün güme gidiyorduk fenerle fazla dalga geçtiğimizden oluyor bunlar, dün bi ara fenerlileştiğimizi düşündüm şöyle bi gittim geldim

Fenerin başına gelenlerin kendi başımıza gelmesini istemiyorsak bıyık altından sevinecez

Skor ne olur umrumda değil. Kan görmek istiyorum. Krampon ve kemiklik takirtisi duymak istiyorum. Yere düşen oyuncular görmek istiyorum. Adeleler atsın, tendonlar şişsin. Kalkedon ovasina Nottingham ormanının Sisi çöksün, kurtlar kuzuları yesin istiyorum.

Bununla birlikte iki takıma da başarılar, iyi olan kazansın.

Beklenenin aksine kısır bir mücadele, az skorlu bir N. Forest galibiyeti ya da beraberlik bekliyorum..

Umarım yanılırım.

İlk 30dk 3-0 ilk yarı 4-0 olsun da fbliler endişelensin biraz

Bugün, Fenerbahçe utanmanın ve karanlığın soğuk gölgesiyle kaplansın; şan ve gurur rüzgârları başka diyarlara savrulsun, sarı-lacivert bayraklar titreyerek karanlığın fısıltılarına boyun eğsin.

Tv de reklamlar icinde neden surekli Trendyol superlig fenerbahce reklami cikiyor?

Asensio olmaması kötü olmuş. Adam geldiğinden beri 1 maç hariç kesintisiz oynamış. Dinlenmese iyiydi.

bu korkak herifin ben asensioyu oynatacağını düşünmüyorum bu arada.1-0 bile bitse ilk tur yine oynatmaz öyle korkak bir herif.Forresta'da çok adam yok defans ,kale falan değişir de os ve hucum hemen hemen aynı olur gibi
hoca işlerini bana sorun abi , bu tedesco denilen herif hem mal hem çok çok kötü bir teknik direktör o yüzden tahmin etmesi kolay bir adam bir bok olmaz bundan zaten korkak herifin teki

Geri
Üst Alt