AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Ya ben bu bazi td leri valla anlamıyorum billa anlamıyorum. Tamamen orda sansa duruyorlar.

Ulan zaten 3-0 ile gelmissin adamlar golnatmak zorunda hizli cikip dagitsana mal misiniz. Dun biz de yapamadik bunu ama Nordsjalend,Young Boys,Molde,Bodo vs yakaladi mi affetmiyor boyle.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz depteydik, bizim oyun soğutmaya çalışmamız (hiç beceremedik o ayrı) mantıklı ama içerdesin yani... Yarım saat top oynayıp 1 tane atsan turu bitirirsin zaten... Ne gerek var umutlandırmaya kuşları...

Forrest gerçekten bazı oyuncuları evet çok iyi Elliot, Igor Jesus, Sangare, Murillo bunlar mesela bizde isteyebileceğim oyuncular ama Lucca, McAtee, Yates, Jair Cunha(daha 20 yaşında ama mevcut hali) gibi oyuncular asla PL'de yapacak oyuncular değil.

Sapanca doğumlu
Alaiddin Çekici

Bu ne lan

çektiği şutu kurtarınca kalecinin topuklarına mı sıkıyor

Kerem topu kontrol edene kadar pozisyon bitti

Bak simdi,dogruya dogru Tedesco 2009 dogumlu adami aldi oyuna Avrupa da hemde gole ihtiyaci varken. Bakalim bizim hoca hafta sonu Aspirrila ve Nhaga ile baslamaya cesaret edebilecek mi ? Sanmam...

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk maçı farklı kazanan takımların düştüğü durum sanırım bu şekilde oluyor... yine söylüyorum bir takım zamana oynayıp skoru tutmaya çalıştıkça gol yer bir şekilde. Bu yanlış bir tutum...

Geri
Üst Alt