AL 26/27 H:1 | Beşiktaş 4-1 Marsilya | MS | 17 Eylül | TRT 1

Irzkopat değerlendirmeler yapılacak bi müsabaka değildi doğrusu

FBJK için yapılan her olumlu yorum, ille de ligi süpürecekleri iddiası değildir; bunlara defansif tepkiler vererek rakip takımları aşağılamaya çalışmak prim yapar belki ama fazla mastürbasyon yapmanın da bazı mahzurları olduğunu çok gördük..

Bir transfer döneminde, her bakımdan enkaz halindeki bir takıma TD, kaleci, orta saha, oyun kurucu ve hızlı kanatlar, santrfor transferlerini yapıp erkenden verim almaya başlamak, net bir planlama başarısıdır. Rotasyon için transfer edilenlerden de katkı alacaklar belki; aksini kim iddia edebilir? 2022 de bizim yaptığımızdan daha az bir revizyon değil adamların yaptıkları.

Bence de özellikle stoperlerinde ciddi sıkıntı var, orta saha rotasyonu eksik ve bizim hoca yeni yeni saçmalıklar yapmazsa ağır favoriyiz hala; onu da söylemiş olayım.
tepki görenler bjkyi öveyim derken kendi hocasını takımını yerin dibine gömenler sanki çok bir şey başarmışlar gibi

Bjknin bu yazı en iyi geçiren takım olduğu aşikar planlama açısından, önder özen ve italiano iyi iş yaptı

ama maç temposu arttığında işler biraz kötü gittiğinde nasıl reaksiyon gösterecekler göreceğiz

İyi giden bjk'li fb'liden beter kafa ütülüyor. Bu italiano nerden bela etti bunları başımıza

Marsilya maçı özelinde değil de , biz inönü'den rahatca çıkamayız. Tabi bugünkü Gs baz alarak söylüyorum , yoksa Leao - osi - sane - torr - lemina formda olurlarsa kötü defanslarını deler geçeriz.
Ama yarın maç yapalım .. Aman ..

Iyi demissin. Sane yine kesiliyor, en son ne zaman 90 dakika oynadigini bile hatirlamiyorum ama bizim MrRizeli0gol/assistin ismi nedense hiçbir kiyaslamalarda söylenmiyor. Ama 95 dakika her maç garanti.
Ben genel bakıyorum olaya bireysel değerlendirmek yanlış geliyor.

Leao form tutunca Barış da kesik yer böyle devam ederse, o konuda baskı oluşturmaya gerek yok. Leao hazır değil çok bariz. Barış da geçen sezon Osimhen ile beraber en skorer oyuncumuzdu, biraz daha zor vazgeçilmesi normal.

Bir de henüz kanatlardan 1 gol katkısı almamamıza ve kötü olmalarına rağmen 5 maçtan 13 puan çıkarmayı bildik. İlla ki onlar da performansını daha yukarı taşıyacak. Bu yüzden bardağın dolu tarafından bakıyorum şu an için.

Geri
Üst Alt