- 26 Kasım 2012
- 186.531
- 261.418
- 5.998
Irzkopat değerlendirmeler yapılacak bi müsabaka değildi doğrusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tepki görenler bjkyi öveyim derken kendi hocasını takımını yerin dibine gömenler sanki çok bir şey başarmışlar gibiFBJK için yapılan her olumlu yorum, ille de ligi süpürecekleri iddiası değildir; bunlara defansif tepkiler vererek rakip takımları aşağılamaya çalışmak prim yapar belki ama fazla mastürbasyon yapmanın da bazı mahzurları olduğunu çok gördük..
Bir transfer döneminde, her bakımdan enkaz halindeki bir takıma TD, kaleci, orta saha, oyun kurucu ve hızlı kanatlar, santrfor transferlerini yapıp erkenden verim almaya başlamak, net bir planlama başarısıdır. Rotasyon için transfer edilenlerden de katkı alacaklar belki; aksini kim iddia edebilir? 2022 de bizim yaptığımızdan daha az bir revizyon değil adamların yaptıkları.
Bence de özellikle stoperlerinde ciddi sıkıntı var, orta saha rotasyonu eksik ve bizim hoca yeni yeni saçmalıklar yapmazsa ağır favoriyiz hala; onu da söylemiş olayım.
Nasıl oluyor? Şampiyon direkt Şampiyonlar Ligi gruplarına kalıyor.2 si birden olmuyor mu
Ben genel bakıyorum olaya bireysel değerlendirmek yanlış geliyor.Iyi demissin. Sane yine kesiliyor, en son ne zaman 90 dakika oynadigini bile hatirlamiyorum ama bizim MrRizeli0gol/assistin ismi nedense hiçbir kiyaslamalarda söylenmiyor. Ama 95 dakika her maç garanti.