Al Hilal, Feghouli ile Görüşüyor

Feg yerine oyuncu alınmamalı, Yunus kiralanmayacaksa elde yeteri kadar kanat var, onlar dönüşümlü oynamalı zaten onun oyun zekasına sahip adamı ucuza da alamayız. Mücadele etmenin her şey olmadığı da görülür, muhtemelen Mariano da dünkü gibi tek başına debelenip durur sağ tarafta.

Rodri sağ tarafa geçebilir geçen sezonun başında olduğu gibi. Feghouli'den daha etkili idi. Solu da Henry ile götürebileceğimiz ümidindeyim.

Rodri sağ tarafa geçebilir geçen sezonun başında olduğu gibi. Feghouli'den daha etkili idi. Solu da Henry ile götürebileceğimiz ümidindeyim.

Garry bence iyi olduğu yerde devam etmeli.

Mariano'nun daha fazla duvar olabilecek, pas yönü gelişmiş bir oyuncuya ihtiyacı var.

Feguli giderse Terezegeyi alabiliriz simdiden soyliyim.

Garry bence iyi olduğu yerde devam etmeli.

Mariano'nun daha fazla duvar olabilecek, pas yönü gelişmiş bir oyuncuya ihtiyacı var.

Eğer bir organizasyon sıkıntısı olursa Emre'yi de o tarafa kaydırabiliriz ama açıkçası pek verimli olacağını sanmam. Belli olmaz tabi.

Ben genelin aksine Rodrigues'in sağ tarafta daha etkili olduğunu düşünüyorum. Hatta belki Rodrigues bile tersini düşünüyordur ama bana göre öyle. :) Geçen sezon çok iyi işler yapmışlardı Mariano ile. Özellikle asistlerinin çoğu sağ taraftan geldi. Bu nedenle sağa geçmesini savunuyorum solda kötü olmasa da.

Bir de Ndiaye gelirse o da sağ tarafa yardım edecektir organizasyon anlamında. Geçen sezon bizde olduğu bölümde sağ iç gibi oynamıştı.

5-6 mil. € arası bir satış muazzam olur 4 mil. € maaşı olduğunu da düşünürsek 10 mil. € gibi bir bedel kazanmış oluruz

Eğer bir organizasyon sıkıntısı olursa Emre'yi de o tarafa kaydırabiliriz ama açıkçası pek verimli olacağını sanmam. Belli olmaz tabi.

Ben genelin aksine Rodrigues'in sağ tarafta daha etkili olduğunu düşünüyorum. Hatta belki Rodrigues bile tersini düşünüyordur ama bana göre öyle. :) Geçen sezon çok iyi işler yapmışlardı Mariano ile. Özellikle asistlerinin çoğu sağ taraftan geldi. Bu nedenle sağa geçmesini savunuyorum solda kötü olmasa da.

Bir de Ndiaye gelirse o da sağ tarafa yardım edecektir organizasyon anlamında. Geçen sezon bizde olduğu bölümde sağ iç gibi oynamıştı.

Sağda kötü değildi tabiiki ama son maçlarda solda çok başarılıydı o yüzden bozmak çok iyi olmaz gibi geliyor lakin başka çare de yok gibi gözüküyor.

Akbaba ortada oynamalı kesinlikle.

Dün de hiçbir hesabından paylaşım yapmadı. Oynamasa da genelde maçla ilgili bişeyler paylaşırdı bu sefer gitti sanırım.

Geri
Üst Alt