Al Hilal, Feghouli ile Görüşüyor

kesinlikle bonservisi düşük diye o yıllık parayı vermemeliyiz feghouliye hem takımdaki maaş skalasının içine ediyor hem de o parayı hiç hak etmiyor. Eğer giderse 3 yabancı alma hakkımız olacak çok iyi olur gitmesi

5,5 milyona hiç bir halt yapılmaz zaten eksideyiz 3 topçu almamız lazım 3 kiralık bile alsak yine de eksiye kalırız hadi bu sezonu atlattın seneye kimi satıcan o kiralıklar gidecek sonuçta.

Feguliyi bu sene olmadı seneye satarız sanki 35 yaşında da satamıyacaz.

5,5 milyona hiç bir halt yapılmaz zaten eksideyiz 3 topçu almamız lazım 3 kiralık bile alsak yine de eksiye kalırız hadi bu sezonu atlattın seneye kimi satıcan o kiralıklar gidecek sonuçta.

Feguliyi bu sene olmadı seneye satarız sanki 35 yaşında da satamıyacaz.
Bu sene bir işe yaramıyacak yabancı kontenjanını meşgul edecek mis gibide parasını yiyecek artık sezon sonu kim almak isterse onu bilemem Al hilal ve Al nassr bu sene türk pazarına yöneldiler bir daha gelmezler fırsat varken yollayacaksın yoksa sezon sonu söverken görürüm seni

Bu sene bir işe yaramıyacak yabancı kontenjanını meşgul edecek mis gibide parasını yiyecek artık sezon sonu kim almak isterse onu bilemem Al hilal ve Al nassr bu sene türk pazarına yöneldiler bir daha gelmezler fırsat varken yollayacaksın yoksa sezon sonu söverken görürüm seni

Geçen sezonda berbattı ama 15 gole katkı yaptı Mariano ile özellikle Arenada sağ tarafı dağıttı, 1 tık üstüne çıksa bana yeter takımda yunus dışında başka sağ kanat yokken satalım kuş kadar bonservise fikrine katılmamı bekleme.

Geçen sezonda berbattı ama 15 gole katkı yaptı Mariano ile özellikle Arenada sağ tarafı dağıttı, 1 tık üstüne çıksa bana yeter takımda yunus dışında başka sağ kanat yokken satalım kuş kadar bonservise fikrine katılmamı bekleme.
Fatih hocanın istediği kanat profilinde bir oyuncu değil. Ne hamit gibi orta sahayı üçler ne garry veya onyekuru gibi hızıyla fark yaratır. Bu adamda tek şey oyun aklı oyun zekasıyla ayakta kalıyor 1 tık falan üstüne çıkmasını bekleme kampı kaldıramadı maçlarda yürüyordu resmen orta sahada kullanmak istesek zaten bol rotasyonlu orta saha oldu ayrıca feghouli gelen oyuncuların maaş skalasının yüksek olmasında da etkin. Bir işe yaramaz kısaca bu saatten sonra bir kanat forvet kiralayıp feghouliyi satarak yola devam etmeliyiz. Devre arası gomis satılır heryeri fazlasıyla doldururuz merak etme

Mariano ve Linnes ile güzel anlaşıyordu. Kendi hareketli olamadığı için onları iyi kullanıyordu. Keşke Feghouli yerine Belhanda gitseydi. Ama aldığı yüksek ücretten kurtulmamız da büyük artı.

Fatih hocanın istediği kanat profilinde bir oyuncu değil. Ne hamit gibi orta sahayı üçler ne garry veya onyekuru gibi hızıyla fark yaratır. Bu adamda tek şey oyun aklı oyun zekasıyla ayakta kalıyor 1 tık falan üstüne çıkmasını bekleme kampı kaldıramadı maçlarda yürüyordu resmen orta sahada kullanmak istesek zaten bol rotasyonlu orta saha oldu ayrıca feghouli gelen oyuncuların maaş skalasının yüksek olmasında da etkin. Bir işe yaramaz kısaca bu saatten sonra bir kanat forvet kiralayıp feghouliyi satarak yola devam etmeliyiz. Devre arası gomis satılır heryeri fazlasıyla doldururuz merak etme

Aynen bak buna katılırım terimin istediği kanat değil.

Şu belhanda ve gomisin gitmesini daha çok istiyorum ama feg içinde 9 üstü her rakama razıyım ismi olan bir topçuyu ucuza satmayalım bunların hepsi ilerisi için referans oluyor.

Aynen bak buna katılırım terimin istediği kanat değil.

Şu belhanda ve gomisin gitmesini daha çok istiyorum ama feg içinde 9 üstü her rakama razıyım ismi olan bir topçuyu ucuza satmayalım bunların hepsi ilerisi için referans oluyor.
yönetim menajerlerden elini çektiği için hiçbir oyuncuyu adam akıllı satamayız yoksa bende beklerdim CL görsün sonra satalım Böyle net tavır koyduğuumuz sürece teklif varsa bu üçlüye satmalıyız. Maicon-Feghouli-Gomis-Belhanda bu 4 üne iyi bir teklif gelirse hoca düşünmeden satar ama feghouli burda en yüksek maaşı olan ve en yüksek süreye sahip topçu hoca bu oyuncuların hiçbirini istemiyor Onun için ciddi bir teklif varsa yollanması bizim hayrımıza.

Terim Amrabat tarzı adamları seviyor yalnız, iyi bir kıstas değil. Daha statik ama oyun zekası yüksek oyunculara da ihtiyaç var.

Biz 15 istiyoruz araplar 13 veriyor. 5,5 muhabbeti nerden çıktı. Yıllık 5,5 istiyor Feghouli onlardan bizi bağlamaz

13 veriyolarsa üstüne saç ektirip kaktıralım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen yıl Al Hilal şampiyon olmuş ve Al Nassrla baya çekişmiş bu yılda Bonatiniyi falan satmışlar +dalar, Al Nassr epey para harcamış hadi be Al Hilal Belhanda falan yap bi paket
IMG_2253.webp

Satılması ihanet , gelsin avrupa’da 4’ler 5’ler, sıfır hücum tehditiyle kaleni savunamazsın

Geri
Üst Alt