AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

koskoca Galatasaray Ali Sami Yen de 2-2 lik skora seviniyo yazıklar olsun hiç kimsenin suçu yok sadece vizyonu düşük yönetimin suçu var sezon başında bu kewell i gönderecek olan taraftar baskısı il takımda kalan kewell..... ah ama doğru bide şu var ki baptistadan daha iyisini alacak transfer sihirbazımız var çünkü hani seneler önce milyonlarca dolara carrsucaları inamotoları getiren sihirbazımız yazıklar olsun.... hiç kimsenin büyük Galatasaray ımızı küçültmeye ve büyük taraftarını küçük görüp dalga geçer gibi açıklamalar yaparak kandırmaya hakkı yok ya çıkıp deyin biz transfer falan yapmıcaz yada adam gibi bir an evvel transfer yapın yeter artık yeter............

tamamen katılıyorum.su takım sahaya cıkınca heyecan duyan kesin yeneceğimizi düşünen 1 tane galatasaraylı var mı acaba düştüğümüz hallere bak...

Galatasaray'ın parasını dikkatli kullanmaya çalışıyoruz diyor

Taraftar transferin geçikmesine değil , oynanan futbola tepki gösteriyor diyor (!)

Galatasaray bu takımları geçecek güçtedir diyor

Muhabir diyorki geciken transferlere tepki gösterdi taraftar M. Helvacı : Yok yok ona tepki göstermediler '' Helal olsun bu akdar dalga geçebilirsiniz

Kewell ve Barosa kurban olsunlar.
Renkdaş kalite adamlar her zaman belli eder kendini genelde.İyi futbol görmek istiyorsan kaliteli olucak futbolcuların saysan bir elin parmağını doldurmaz gerçek manada kaliteli oyuncu bizde malesef.

Kadroya bak anasini satim...

Bunlarmi bu Formayi hak edenler..? Verin Arkadas o Formayi ben giyim.. ben Daha iyi oynarim. Deli olacam ya...

---------------Aykut-----------------

Ali------Servet---------Neil--------Balta

------Sarp------Ayhan--------Baris

Kewell----------Baros--------------Arda ?

?= Gaaliba daha Gecen Sezondaki Formunda.. Bu gidisle zor...

Neill de kötüydü bugün. Çok acemice pas hataları yaptı.

Adnan sezgİn İstİfaaaaaaaaaaaaaaaaa

İkinci başkan olarak hiç yakışmıyor bu adam. Bence istifaya zorlayacak biri arıyorsanız Mehmet Helvacı'yı zorlayın. Adam esnaf gibi konuşuyor.

Helvacı ah helvacı, koskam benim

bunlar bizi fenerliler gibi angut zannediyorlar galiba

Aah Adnanlar ah

bu gecede gördük ki yıldız oyuncu başkaymış işte sizin göndermeye çalıştığınız ama çaresizlikten sözleşme yenilediğiniz kewell, vee işte baross ahh size ben ne diyeyim şu oyuncuların etrafına ledesma gibi gago gibi veya m.dıarra gibi yada rosıcky gibi oyuncular alsaydınız ne olurdu 2012 kriteriymiş yemişim 2012 kriterini sen bu ihtiyacımız olan aynı zamanda kaliteli oyuncuları alsaydın, en azından bu turları rahat geçerdin artı parada sorun olmazdı neden mi o 55 bin kişilik stad zaten bu alacağın oyuncuların ismi ve bu oyuncuların kalitesinin takıma yansıması ile zaten bu bonservis paralarını olsun yada yıllık alacaklarını olsun rahat çıkarırdın....

Aha Adnan sezgine hitaben taraftar tepki gösterdi hedef göstermelerine ne diyorsunuz diyor bizim yönetim olarak çalışma anlayışımız belli kimsenin bize dayatma yapmasına müsade etemyiz skor 2 0 olunca tepki koymaları normal diyor Ulan anlamıyor musunuz sahada Adnan sezgin mi varda skor 2 0 olunca ona tepki göstersinler heyy ya çıldıracam

Muhabir diyorki geciken transferlere tepki gösterdi taraftar M. Helvacı : Yok yok ona tepki göstermediler '' Helal olsun bu akdar dalga geçebilirsiniz
Neye tepki gösterilmiş demekki normal gidiyor adamlara göre herşey ilk kongrede nakavt.

mian baros milan baros oley oley oley

harry hary kewell harry harry kewell

biz mustafa sarpı ayhanı savunanlara da bu 2 adam kapak olsun..... ciğeri patlayana koşmak bişey ifade etmez önemli olan kalite

ts 1-0 bitti

Geri
Üst Alt