AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Gidişat böyle devam ederse Rijkaard'ı da kovarlar sanki çok iyi takım kurmuş gibi.

Mehmet Helvacı:''Bu turu geçmek için transferin şart olduğunu düşünmüyoruz.Transfer dönemi bitene kadar transferlerimizi bitireceğiz''
Neye güveniyormuş pardon adamlardaki rahatlığa bakın o kadar rahatlarki her an mangal yapıcaklarmış gibi duruyor.

m.batdal adam gibi oynuyordu en iyi oynayan adamdi maci izlemediniz sanirim dsmartta diye

keske 5 yiyip yenilseydik uzgunum suan . Ayni tas ayni hamam devam edicek. Ligde 5. lige oynariz haberiniz olsun bisey degismedikce

FR ve Yonetim son sansini kullandi ama

Taraftar ozellikle yonetimin parali askeri UA uyusun ..

2012 kriteride sadece Galatasaray'a uygulanacak galiba, Avrupa'da hiçbir takım 2012 kriteri diye transfer yapmamazlık etmiyor. Bjk bile kimleri aldı neredeyse Robinhoyu da alacaklar. 2012 kriteri ancak bahane olarak kullanılıyor.

Neden transfer yapılmadı hala?

Cevap belli 2012 kriterleri var o yüzden ekonomik davranıyoruz.

Mehmet Helvacı ''Taraftarlarımız 2.yarı desteklerini kesmediler,onlar da öğreniyor bu işi''

Helal olsun Trabzon. Helal olsun Onur. Bizim durumumuz hakkinda konusamiyorum bile. Pazar görüsürüz

BUGÜNKÜ HAKAN BALTA genç futbolculara izletilmeli böyle olmayın diye..... rezil futbol oynadı hem de reziloğlurezil

Tam bağımsızlar istifaya davet etti mi sahteden de olsa yönetimi?

M.Batdal'dan adam olurmu ne diyosunuz

Kardesim.. Bu Takimda varya.. Mehmet Batdal´dan, Musa Cagirandan, Emre Colaktan, Baros´dan, Arda Turandan, Sabri Sarioglundan, Lucas Neilden, Harry Kewell´dan, Cana´dan belkide Serkan Kurtulus ve Pino´dan Adam olur, Cok faydalanabilir..

ama..

Adam Gibi Orta Saha, kaleci ve Defansin olacak. Bu isler Ali Turan, Servet Cetin, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Baris Özbek, Hakan Balta, Aykut Ercetin ile yürümez...

m.batdal adam gibi oynuyordu en iyi oynayan adamdi maci izlemediniz sanirim dsmartta diye

keske 5 yiyip yenilseydik uzgunum suan . Ayni tas ayni hamam devam edicek. Ligde 5. lige oynariz haberiniz olsun bisey degismedikce

FR ve Yonetim son sansini kullandi ama

Taraftar ozellikle yonetimin parali askeri UA uyusun ..

mehmet batdal ı neden çıkardı anlamadım. aslında iyide oynuyordu hiç değilse devre bitesiye kadar beklese iyi olurdu adamın moreli bozuldu

UA dan bir halt olmaz onları geçin onlar büyük başkan diyede bağırır(bağırmaları istenirse) , önemli olan çoğunluktur ve bu yönetim bu kitle altında ezilecektir, helvacı kimki bana sana işi öğretiyor.

Kupada oynanan futbola göre

Trabzon>Beşiktaş >fener>Galatasaray

3 TAKIMIIMIZda elenir malesef. Sadece BJK tur atlar.

Geri
Üst Alt