AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Bu Adnan Polat Rijkaardın kuyusunu kazıyor,sezon başından beri adamın istifa etmesi için elinden geleni yapıyor.Kral Hakan haklıymış.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

:sad007:

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

Takım elden gidiyor halen rijkaard sevdası..Anlamadım nedir bu sevgi..

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

febe tivi'de bir eleman var maçı anlatan spiker çok tehlikeli kafalar yaşıyor. otla - alkolle olacak bir kafa değil hem de!

S.A Renkdaşlar.

Ulan böyle Ruhsuz bir Topluluk nerede görülmüş. Kahvede baktık ilk yarı'ya Küfür ede ede çıkıp eve geldik.

Derhal bir Kaleci , Sağ bek , Sol bek , Stoper , Orta Saha , 10Numara , Kanat ve Forvet lazım bu Takıma.

Rijkaard istifaaa !!! aykut da ne buluyor da oynatiyor anlamiyorum

En kötüsüde taraftara yenilgiyi kabul etmeyi öğrettiler.Eskiden yenilince ne yapacağımı şaşırdım.Ama şimdi alıştım artık.

Merak etmeyin arkadaslar yonetim ikinci maca kadar super transferler yapar. Maci orada 4-5 gol atarak aliriz.:melek:

Tribünler bu beceriksiz yönetim aleyhinde bağırdımı?

Sarp görevinin defans oyunculara geri pas atmak oldugunu saniyor galiba.

hangisi GALATASARAY.YENİGELDİMDE

Geri
Üst Alt