AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Sma

EVET SİVAS maçından önce ne dediysem o aynen oldu. Arda milli maç dönüşü oynayamıyor malesef. Takımda gol atabilecek 3 adam var. Arda-Baros-Kewell. Bu 3 adamdan en az 2si iyi oynamalı ki kazanma şansımız olsun.

Bu maça gelince. Eğer bu takım Metalist kadar bir takımsa Avrupaya bay bay diyelim. Daha ilk maçtan iş biter bile :(. Arda bu maçta iyi oynayabilir. Barosta 90 dakika oynarsa belki 2 gol atarız. Mesele onlar kaç gol atacak. Aykut gibi Türkiyenin gözbebeği :( bir kalecimiz olduğundan baştan 1 gol yazalım. Sabrinin eksikliği, servetin formsuzluğu ve ortasahanın özellikle ikinci yarıda rezilleri oynamasını eklersek işimiz çok ama çok zor. 2-2 biter belki :(. Avrupadan elendikten sonra sayın POLAT transferede gerek yok der, Rijkard da gider belki.SEZGİN de istediği gibi Almanyadan 3.sınıf bir teknik direktör getirir başımıza.

Ne dediysek o :(

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

ali turan berbat oynadı kabul ama çok abartılmamalı..adam 7 ay futbol oynamadı bu bir..ikincisi esas mevkisi sağ bek değil..hemen bitirmemeliyiz adamı bence..stoperde bi oynasın ona göre değerlendirelim..ve bnce stoperde oynarsa çok başarılı olur buna eminim..

Bence ilk golde Aykut'un çok büyük hatası var.

uğur meleke müthiş konuştu...''bi gün gelip bana transfer bitti de transferleri yap bitir, transfer bitmez deme''.... müthiş konuştu

UA yakında menu çıkaracak, fiyat listesi yönetim istifa 50.000tl, sezgin istifa 20.000 vb gibi, ee onlarda tek düzelikten sıkılmış, tam bağımsızlık=bedava bilet yetmiyor adamlara.

Bize Mathijsen veya Bougherra gibi bir stoper lazim.

Servet ve Balta topçu degil.

Zaten Balta'nin 2ci golde ne yapmaya calistigini anlamadim.

Birakim topuda gol atsin dedi herhalde. Topa dokunmamak için herseyi yapti.

Sabri-Neill-Mathijsen/Bougherra-Caglar

Rijkaad Eğer Şu Galatasaray a ve taraftarına SAYGIN ve SEVGİN varsa. Bu işi beceremediğini kabul et. Tazminatını almadna İSTİFa et ve git. Kalbimizde iyi kal.

Mehmet Batdal takımın tek kendini yırtan ve iyi adamıydı. 23 yaşında çocuğu iyi oynarken sanki onun suçuymuş gibi rezil ettin ve bitirdin tebrik ederim!! Hocalık böyle olmaz!

Ali Turan dan sağ bek olmaz dedik. Serkan var alternatif yok olmaz.

Aykut denen adam kaleci değil kabzımal bile bile olmaz oynarsa her maç 2 -4 arası gol hediyesi banko dedik inat ettin.

Takım da bir ürekelik bitkinlik stres sinir ve halsizlik hiç mi motive edemiyorsun.

disiplinin "D" si yok. Barış 5 kişi arasına dalar. başkası bomboş saçamalar. Seni takan yo kbe Rijjkaard.

Devre arası Adnan Polat fırça kaydı sanırsam 2. yarı biraz toparlandı.

Bu takım SEn ve saçma 4-3-3 ün oldukça Bursa dan 5 yer!!

UEFA da da o takım bizi parçalar 3-4 ler yollar.

Tabi SEN gidersen gelen Taze Kanla toparlanabilkiriz.

Mesut BAKKAL'a Dahi razıyım!! Bu kadar rezillik acizlik görmedim.

harbiden ben 1 senedir en buyuk sorunumuz sol bek derken futbolu bildiklerini soyleyen arkadaslarimiz neredeler?

bekliyorum hepinizi gelin tartisalim

Milli takımın sol beki daha iyisini bulamayız veya yabancı hakkımızdan feragat ederek orta sahada Barış'ı oynatacağız seçim senin.

direk serkani oynatirim

hatta kim varsa onu oynatirim

2.maçta Sabri-Pino-Cana-Ufuk oynarsa ve Baros ilk 11 başlarsa belki o zaman bir şeyler olabilir Çağlar sol bek oynayıp Hakan Balta da sol stoper oynasın.

Geri
Üst Alt