AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

bos konusuyorsun adamin tabanina acayip bir agri girmis dayanamamis cikarin beni demis

boosuna yazmasaydin o kadar seyi

Ben de çıkarılmasına bir anlam verememiştim, sakatlığındanmış demek ki. Mehmet'e kimse kötü diyemez bu maç için. Adam topla buluşamadı ki.

karpety nin sahası seyircisi nasıl ki

Aşırı fanatik seyircileri var. Stadları eski ama 28.000 kişilik. Şehrin nüfusu 750.000. Onlarda stadlarına cehennem diyorlar. Genelde buraların maçlarında vodka şişeleri havada uçar. Kışında taşlı kartopları. Rövanş maçında stadda olcağım. Umarım kazasız belasız ve turu geçmiş olarak çıkarız.

Maçın yıldızı aldığı yıllık ücrette indirim yapılan forma numarası elinden alınan ve taraftar baskısıyla son anda sözleşmesi uzatılan KEWELLL! Büyüksün yönetim gerçekten büyük!

bu da taraftarın yönetimden daha çok transferden anladığını gösteriyor

Pazartesi-Salı en geç çarşamba başkan gene röportaj verir, umut tacirliği yapar, gazımızı alır, transferde olur inomoto gibi, milletin başkanı konuştumu 10 dakika ilk haber olur, bizimki o kadar çok konuşuyorki 3.haber oluyor, zaten bu hızla devam ederse saat başı haberleri sunacak.

F5 inanmis gurcan iyi yolda fener diyor hahaha

paok 6 pastan 10 kisi kacirdi

bizden farki yok fenerin

PAOK turu gecer adam gibi oynarlarsa

EVET çok ilginç. Rıdvan bile gülüyordu iyi sonuç diye. Valla böyle rezil medya görmedim. 10 kişilik takımı yenememişsin ve 1-0 yenilmişsin.

Bu yönetim artık uyanmadıysa artık nasıl dürtecez bilmiyorum.

o zaman sorun yok sakatlandıysa.ulan bendeki bu sevgi ne zamn biter acaba maç başlamadan önce bakmayacağım diye inat ettim. ama gel görki içimdeki sevgiye yenildim bukadar kötü oynamamız halde.

Batdaldaki bileklerde çok süper yalnız aşırı yumuşak inşallah yeni kral olur:)

Ben de çok beğendim bileklerini. Teknik bir oyuncu. Pivot santrafor gibi gözüküyor ama başka meziyetleri de var.

Aşırı fanatik seyircileri var. Stadları eski ama 28.000 kişilik. Şehrin nüfusu 750.000. Onlarda stadlarına cehennem diyorlar. Genelde buraların maçlarında vodka şişeleri havada uçar. Kışında taşlı kartopları. Rövanş maçında stadda olcağım. Umarım kazasız belasız ve turu geçmiş olarak çıkarız.

hakan balta, sarp, aykut, ayhan, barış,alituran,serkan özkan gibi adamlarla çok zor, imkansız

Bırakın ya sakatlanmş hikaye!! Çocuk moral bozuk çıktı. Rijkaard ın numaraları bunlar. Akıllarınca sakat ayağı yapıyorlar.

sakat adam nasıl çıkcak güle oynaya mı? ayrıca rijkaard'ın ilk yarı bitmeden oyuncu değiştirdiğini kaç kere gördün?

Kewell yönetime kapakları bir bir takmaya devam ediyor.. Bravo aslanım.. Sana yapılan her türlü nankörlüğe en iyi cevabı veriyorsun.. Herşeyimizsin..

E Yuh be Kardesim...

Sanki Süper Sagbek ve Süper Kalecin var gibi konusmussun,,,

Disiplinsiz diyorsun.. E Ozaman ben Af edersin Öyle Futbolcuya ........ Futbolcuya Teknik Direktör Disiplin ögretecek ise ozaman o Topcu Profesyonel degil ve Galatasaray gibi Koskoca Kulüpte isi yok..!!

Kisacasi sen Bile Takim kalitesiz dedin ama Rijkaard´a yüklendin...

FAtih TERİM de şu disiplinsizliği yapsınlarda görelim.

2. olarak Bu takıma 3-4 tane atacak kadro var ama hoca hoca değil takımda ne ruh ne sistem ne oyun "0" ya. İlk şut 40 dk. da kornerden gelen topaa vuruş ayıp ya.

Ufuk - Serkan var.. niye tavşan çıkarıyor çantadan niye zorluyor.

Batdal a biri topu nasıl kontrol etmesi gerektiğini öğretmeli hiç beğenmedim geldiği gibi geri gider yoksa

aynen yaa, oynadigi ilk mactan beri (hazirlik) dikkatle izliyorum adami, topa olan ilk dokunusu inanilmaz kötü, hemen kaybediyor ya.

uğur meleke müthiş konuştu...''bi gün gelip bana transfer bitti de transferleri yap bitir, transfer bitmez deme''.... müthiş konuştu

Çok güzel söylemiş böyle yuvarlak cümleler kurarak, kaçak dövüşmekle olmaz bu işler. Utanmadan röportaj bile veren yöneticilerimiz var.

Trabzonspor, Liverpool'la oynuyor en ufak bir hayıflanma yok. Trabzon yenilde ama Liverpool'a İngiltere'de ve üstelik kalecisi bir penaltı ve birçok pozisyonu kurtardı. Bu en son yazdığım cümleyi iyi okuyup değerlendirin. Bizim kalecimiz ne idüğü belli olmayan takımlardan goller yiyerek daha önce yaptığı gibi bizi eletmenin kıyısına getiriyor, takımımız bir Ukrayna takımına pozisyonlar veriyor kendi sahasında berabere kalıyor. Düşünüyorum Liverpool'la biz oynasaydık ne kepazelikler, rezaletler izlerdik? Total futbol 4-3-3 bu takımı süründürüyor anlasın artık o malum kişi ısrar etmesin. Hakan, Servet, Hakan, Ali Turan bu takıma ait değil.

Çağların iyileşip takıma girmesi lazım bence Rijkaardda farkında hakan baltadaki çooooooooook büyük düşüşü görüyor ama elinde adam yok çağlar iyileşirse çok rahat girer ilk 11 e şut sorunuda kalmaz bu sayede..

ben arda yı merak ediyorum antreman harici ne yapıyor.1 sene top oynamayan kewell ondan daha cok koşup daha faydalı oluyor.kendini bitiriyor.yazık gerçekten

Hep dedim yine diyorum. Bu takima en az 5 transfer yapilmasi lazim. Öyle 2 transfer bu takimi kurtarmaz. Trabzonspor´un kalesinde Aykut olsaydi en azindan 5 tane yerlerdi bugün. Galatasaray 10 yabanci hakkini kullanmali ve mutlaka kaleci almalidir. Kimi alirlar bilemem artik. Bu takimin birakin Avrupa´yi, Türkiye´de ilk 7´ye giremez. sinirden abarttigimi düsünmeyin. Bu takim Türkiye´de anca 7. olur.

Aynı fikirdeyim. Orta sıra mücadelesi yapacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt