AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

İnanılmaz kötü oynadık

Bu sistemde ayhan barış gibi adamların işi yok zaten ama yönetim hala anlamadı

Mehmet Helvacı resmen dalga geçiyor yalnız.

2.maçta Ufuk kalede olsun başka bir şey istemem

Ufuk da çok farklı olmaz... Kaleden daha önemli eksiklerimiz var Ayhan yerine basan ön libero birde sağbek 2 golde sağdan geldi hatta mümkünse stoper ;) hatta solbek ....

Maçtan geliyorum.2-0'dan geri dönüş yaptığımız için büyük tepkiler verilmedi keşke yenilseydik görürdük.

Keske yenilseydik 1-2 bitseydi bari.

(Dustugumuz hallere bak, yenilseydik keske diyoruz)

Rijkaard Efendi çocuğu Sol Beke koymasına rağmen harika oynadı.

hocam senin niyetin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek :D

hakan balta dökülüyordu, devamlı top kaybediyordu, top sol tarafa geldiği anda kewell almazsa rakibe geçiyordu. sol tarafa alınacak envai çeşit oyuncu vardı da serkan'ı mı seçti :) bek oynayabilen tek o var. ali turan kötü de olsa idare ediyor, hakan balta felaket.

ya hakkatten yeter artık bu aykutu izlemek istemiyoruz.. kaç yıldır nedir bundan çektiğimiz adam her topta kendini yere atıyor dikkat edin.

Ben gol yemesine çok kızmıyorum. Çünkü adam yemeden duramaz ama "Hani mahallede ağızlarında sakız sırıtık mahalle karıları (argoda) edasıyla sakız çiğnemesi yok mu beni hasta ediyor".

Sırf bunun için kovarım bu adamı.

Rİjkaard la 10 yıl uzatalım bence sözleşmeyi.A.Polat Sezgininide Rİjkaardınıda Aykutunuda baltanıda barışınada sarpınada ayhanıda al yanına arkana bakmadan git.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K. Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Florya'nın ağası geçinen tayfa olduğu sürece bizim takım, bu beceriksiz yönetim ile bir adım ileri gidemez. Günlük skorlara bakmayın.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Bursa maçında yaygara kopar beyler

Rijkaard:"Rakibimiz ilk 20 dakikaya defansif başladı. Biz oyunu kontrol ediyorduk. Rakibimiz ilk 20 dakikada defansif oynadığı için gol pozisyonu üretmemiz zor oldu. İlk yarı yapmış olduğumuz hatalar vardı. Top ayağımızdayken her şey güzeldi. Topu kaybedince geri dönüşlerimiz olmadı ve sıkıntı yaşadık. Böyle bir maçtan sonra 2-2'yi yakalamak bizim için iyi diyebiliriz. Verdiğimiz açıklar nedeniyle farklı mağlup da olabilirdik özellikle ilk yarıdan dolayı.. En azından ikinci yarı 2-2'yi yakaldık. Bu bir başarı değil ama çocukları tebrik ederim ikinci yarıdaki oyundan ve mücadelelerinden dolayı. Biz çok iyi bir takıma karşı oynadık ama turu geçme şansımız var. Transfer hakkında bir şey söylemiyorum"

Helvacı'nın konuşmayı da dinledikten sonra yapmaya çalıştıklarını iyice anladım... "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek."

Transfer olmayacak beklediğimiz gibi, olursa da İnamoto döneminde olduğu gibi son gün 3. sınıf oyuncular gelecek ve biz de "en azından transfer yapıldı belki tutar" umuduyla susup oturacağız... Hatta şimdiden alsınlar da İnamoto gibi olsun razıyız demeye başladık mı acaba?

Sizce bu gidişle yeni Hocamız kim olur? durum onu gösteriyor ve sanki F.R. hiç memnun değil

Rijkaard'da yönetimde istifa etmeli bence! Çıkarıdığı kadro berbat, oyuna müdahaleleri berbat ! Şimdi birisi gidip birisi kalsa olmaz en iyisi elelele gitsinler taraftarı bu kadar utandırmaya, üzmeye kimsenin hakkı yok. UA desteklemeye devam etin yönetimi ah beleş bilet sen nelere kâdirsin.

Bu yönetim Rijkaard´in ayrilmasi icin herseyi yapiyor. Kim ne derse desin. Artik dayanamasin ve istifa etsin diye. Ben böyle bi rahatlik görmedim ya. Olamaz

ya hakkatten yeter artık bu aykutu izlemek istemiyoruz.. kaç yıldır nedir bundan çektiğimiz adam her topta kendini yere atıyor dikkat edin.

Ben olsam Emirhan'ı koyarım.Yazık altyapıdaki oyunculara herşeyi geçtim onlara acıyorum.Sen okulunu aksatacaksın gelip o kadar aşamadan geçip kulübe gireceksin.Fakat senin önünde onlardan her halinle daha iyi oynayacağın halde oynayamadıgın adamlar var.

Acaba şuan Cumhur, Ahmet, Emirhan falan ne düşünüyorlar.Bunlar böyle oynayacaksa ben niye oynayamıyorum benim ne günahım var diye düşünmüyormudur acaba?

Geri
Üst Alt