AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

ardaa vur topa ardaa

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | 2.Yarı | Futbol Smart

fb de attı

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | 2.Yarı | Futbol Smart

fb salladı...

yaaa bikerede otursun ayağına top :@

fener attı

Serdar'ın ortasını ıskalayan kimdi ?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Arkadaşlar yeter artık ya.Kimse bana Mustafa,Barış,Ayhan demesin.Bu takımı bu hale sokan içine eden Rijkaarddır.Oyuncuları çalıştırmadığı çok ortada.Ali Turanı Sağ bek oynatması tam bir facia.Kadroyu tamamen yanlış kurmuş durumda.Bu maçtan çıkmamız galip mucize...

YETER ARTIK RİJKAARD İSTİFA !!!

biliyorm hemen akıllının biri alıntı yapacak Yok Barış varmış yok ali varmış diyecek.Galatasaray hiç bir zaman böyle ne oynayacağını bilmeyen çaresiz bir takım olmadı.Yönetimin tabiki suçu var ama EN BÜYÜK SUÇ RİJKAARDIN

Vallahi yeter.Rijkaard'ın da hiç suçu yok demiyoruz ama en az suçu olan o.Servet'e "top yaklaştığında ayağını uzat,öküz gibi bekleme" mi desin?Pas attıktan sonra izleme koş mu desin?Ali Turan'a pas atmayı mı öğretsin en baştan?Bizim futbolcular bu kadar mı aptal ki bunları yapmıyorlar.Yapamıyorlar değil,yapmıyorlar.Rijkaard gidince futbolcular ne yapmaları gerektiğini anlayıp futbol üstadı mı olacak.Alemsiniz.

fener atti

Fener de attı bu arada

offff fener attı..

Sanıyorsam ilk yarı bilerek Galatasaray kasmadı sonuçta kassa kondisyon yetersizliğinden 60 dan sonra herşey aleyhimize oluyor. Ikinci yarı Galatasaray güzel oynayacaktır.

ulan fener atmis..

Bu futbolcuların ve yönetimin cenazesini birileri kaldırsın artık. İyice kokmaya başladılar.

Serdar oyundan ÇIKTI

Arda her an kırmızı görebilir..

çok güzel bi değişiklik oldu serdarı çıkarttı

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

Evet Kardesim Galatasaray´lilik buymusda haberimiz yokmus.. Destek ola ola bitirdiler bizi..

Takimin suan Karpty Lviv´e karsi oynuyor ve ben izlemiyorum.. Neden biliyormusun..? Elenecegimizden büyük oranda emin oldugum icin..!! Izleyip güzelim moralimi daha cok bozacagim, daha cok diyorum cünki bozulmayacak degil moralim... Ama bu saayede en azindan Galatasaray´da oynayan yeteneksiz Futbolculari izlememis oluyorum... Sinirlenmemis oluyorum...

Suan cok sakin bir sekilde gelecek kötü sonucu bekliyorum inan bana cokda rahatim.. Izlesem stress olurdum.. Ama Ne kadar kötü bir durum degilmi..? Koskoca Galatasaray´dan Fark bekleyecegimiz yerde korku ile kötü haberi bekliyorum..

Yaziklar Olsun Gecen Sezonki Tas gibi Takima saadece 2-3 Takviye edip Kaliteli hale sokmayan Yönetime...

Yaziklar olsun bu Kalitesiz Futbolculari Bu Takimda barindiran Yönetime...

Yaziklar olsun bunca Teknik Direktörü Kurban eden Futbolculari haala bu Takimda birakan Yönetime...

Yaziklar olsun Takim icindeki sorunlari, Teknik Direktörden sikayetlerini, Teknik Direktöre karsi tutulan Planlari disariya dolaysiyla eski Futbolculara sizdiran Futbolculari bu Takimda Tutan Yöneticilere..

Yaziklar olsun Göz Göre Göre Rijkaard, Neskens gibi degerleri Gün ve Gün yok eden Yönetime..!!!

Benim Sorunum Transferlerin gecikmesinden daha cok Ayhan, Baris, Sarp, Servet, Hakan Balta, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Ali Turan, Aykut Ercetin gibi Futbolcularin daha Trabzon, Bursa gibi Takimlarda oynamamasi gerekirken Koskoca Galatasaray´da birakin Kadroda olmalari ilk 11 de olmalaridir..!!

Hadi size Allah sabir versin maci seyrederken...

Yanlış düşünüyorsun İbrahim. Galatasaray bir maçtan 1 sezondan ibaret değildir.

Bugün elensek bile bunun kritiğini yapabilmeliyiz. Elensek bile bu kötü oyunla zaten elemeyi hak etmemiştik diyebilecek olgunluğu üstlenmeliyiz. Takımın geleceğini oluşturmak için Galatasaray 'lılığımızı korumalıyız.

saka maka bir yana... gercekten cok kotu takimimiz var su an sahada...

serdar ozkan cikti cana girdi ama ne alaka yahu?

Geri
Üst Alt