Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart
Bakmayacagim.. Cünki elenecegimizden eminim..
Bu mudur Galatasaraylılık.
Evet Kardesim Galatasaray´lilik buymusda haberimiz yokmus.. Destek ola ola bitirdiler bizi..
Takimin suan Karpty Lviv´e karsi oynuyor ve ben izlemiyorum.. Neden biliyormusun..? Elenecegimizden büyük oranda emin oldugum icin..!! Izleyip güzelim moralimi daha cok bozacagim, daha cok diyorum cünki bozulmayacak degil moralim... Ama bu saayede en azindan Galatasaray´da oynayan yeteneksiz Futbolculari izlememis oluyorum... Sinirlenmemis oluyorum...
Suan cok sakin bir sekilde gelecek kötü sonucu bekliyorum inan bana cokda rahatim.. Izlesem stress olurdum.. Ama Ne kadar kötü bir durum degilmi..? Koskoca Galatasaray´dan Fark bekleyecegimiz yerde korku ile kötü haberi bekliyorum..
Yaziklar Olsun Gecen Sezonki Tas gibi Takima saadece 2-3 Takviye edip Kaliteli hale sokmayan Yönetime...
Yaziklar olsun bu Kalitesiz Futbolculari Bu Takimda barindiran Yönetime...
Yaziklar olsun bunca Teknik Direktörü Kurban eden Futbolculari haala bu Takimda birakan Yönetime...
Yaziklar olsun Takim icindeki sorunlari, Teknik Direktörden sikayetlerini, Teknik Direktöre karsi tutulan Planlari disariya dolaysiyla eski Futbolculara sizdiran Futbolculari bu Takimda Tutan Yöneticilere..
Yaziklar olsun Göz Göre Göre Rijkaard, Neskens gibi degerleri Gün ve Gün yok eden Yönetime..!!!
Benim Sorunum Transferlerin gecikmesinden daha cok Ayhan, Baris, Sarp, Servet, Hakan Balta, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Ali Turan, Aykut Ercetin gibi Futbolcularin daha Trabzon, Bursa gibi Takimlarda oynamamasi gerekirken Koskoca Galatasaray´da birakin Kadroda olmalari ilk 11 de olmalaridir..!!
Hadi size Allah sabir versin maci seyrederken...