AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Polat ; 1-2 oyuncu alabiliriz , heralde , tahmin ediyorum , bitirmiş oluruz. :asd:

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Ya anlamadığım bir şey, bizim takımda hiç hızlı bir eleman bulunmaz, adamlar yardırdığı zaman bizden yetişene aşk olsun.

Ayhan bu yaşına rağmen Helal Olsun.Diyorm Yerli oyuncularımızın hepsi iyi mücadele ediyor diye amaa.Çok önyargılısınız...

Galatasaray´in ruhu Arda Turan öyle mi? Sen Metin Oktay´in tirnagi olamazsin kaptan

bunlarla bir cacık olmaz o derece

arkadasalr hep mereak etmişimdir bize göre diziliş sizce hangisi?

Serdar Özkan müthişş 15'e Avrupa'ya gider..

Bu arada maçı bir türk hakem yönetse bukadar gs yanlısı olamazdı doğrudüzgün bi hakem ilk 10 dakikada ayhana cift sarıdan kırmızı gösterirdi bu rezilliği seyretmim diyorum ama yine dayanamıyorum..

evet dogru

...

Hala transferden medet umanlar var hayret. Bu takımı hangi transfer nasıl düzeltecek sanıyorsunuz anlamıyorum. Takıma gelen kötürüm oluyor sanki. Takımda takti de yok fizik gücü de motivasyon da. İyi ya da kötü futbolculukla alakalı bir eksiklik değil bu.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

Bakmayacagim.. Cünki elenecegimizden eminim..

Bu mudur Galatasaraylılık.

Evet Kardesim Galatasaray´lilik buymusda haberimiz yokmus.. Destek ola ola bitirdiler bizi..

Takimin suan Karpty Lviv´e karsi oynuyor ve ben izlemiyorum.. Neden biliyormusun..? Elenecegimizden büyük oranda emin oldugum icin..!! Izleyip güzelim moralimi daha cok bozacagim, daha cok diyorum cünki bozulmayacak degil moralim... Ama bu saayede en azindan Galatasaray´da oynayan yeteneksiz Futbolculari izlememis oluyorum... Sinirlenmemis oluyorum...

Suan cok sakin bir sekilde gelecek kötü sonucu bekliyorum inan bana cokda rahatim.. Izlesem stress olurdum.. Ama Ne kadar kötü bir durum degilmi..? Koskoca Galatasaray´dan Fark bekleyecegimiz yerde korku ile kötü haberi bekliyorum..

Yaziklar Olsun Gecen Sezonki Tas gibi Takima saadece 2-3 Takviye edip Kaliteli hale sokmayan Yönetime...

Yaziklar olsun bu Kalitesiz Futbolculari Bu Takimda barindiran Yönetime...

Yaziklar olsun bunca Teknik Direktörü Kurban eden Futbolculari haala bu Takimda birakan Yönetime...

Yaziklar olsun Takim icindeki sorunlari, Teknik Direktörden sikayetlerini, Teknik Direktöre karsi tutulan Planlari disariya dolaysiyla eski Futbolculara sizdiran Futbolculari bu Takimda Tutan Yöneticilere..

Yaziklar olsun Göz Göre Göre Rijkaard, Neskens gibi degerleri Gün ve Gün yok eden Yönetime..!!!

Benim Sorunum Transferlerin gecikmesinden daha cok Ayhan, Baris, Sarp, Servet, Hakan Balta, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Ali Turan, Aykut Ercetin gibi Futbolcularin daha Trabzon, Bursa gibi Takimlarda oynamamasi gerekirken Koskoca Galatasaray´da birakin Kadroda olmalari ilk 11 de olmalaridir..!!

Hadi size Allah sabir versin maci seyrederken...

artık misimoviç le emana yı türkiye kupasında orduspora karşı falan oynatırsın adnan

Ali Turan ve Serdar Özkan yardiriyor masallah. Onlari transfer edenlerden Allah razi olsun. Tez konusu olacak transferler resmen. Helal olsun.

eeeeeeeee Arda sonra emre çolak'ın üstüne yürüyor pas at diye kendi çok iyi ya biyerlerini kadırmaktan aciz

Böyle bir kişiyi takıma 10 numara yetmedi birde kaptan yapan zihniyeti ve başlarına taç eden taraftarları alkışlamak lazım onların eseri bu!

Alituran,HakanB, serdar, barış,Msarp, Ayhan bunlar 2.ligde oynaması gereken topçular. Bu takım nasıl bu hale geldi yazık valla.!!:(

Şu yukarıdaki koyu görünen isimleri kim takıma transfer etti? Yerli transferleriyle geçen yıl uğraşan isim tabi ki! Bu yıl da yabancı transferini baltalıyor... pardon bitirmek üzere. Ayhan'ı geçelim adam artık futbolu bırakma arefesinde.

Allah belanı versin Rijkaard !

Sayende Ali gibi adam Alves'i kesiyor.

Sayende Serdar Messi'yi kulübede oturtuyor.

Sayende Xavi - Iniesta takıma küstü.

Sayende Puyol Servet'le kavgalı.

Sayende Zlatan'ı sattılar, yerine adam alamadılar.

Sayende Valdees yetiştiği kulüpten çekip gitti.

Sayende Galatasaray Lviv'i yenemiyor !

bari battalı alda şişirelim topu

Geri
Üst Alt