AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Kadronun düzelmesi için 6-7 tane transfer gerekir ki olmaz en güzeli bilerek oynamayan bütün yerliler kadro dışı bırakılıp gençlerle birlikte kewel baros neil le birlikte sahaya sürülmelidir

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

misimoviç -emana gelse ne olurki hakan servet ve bazıları gitmedikçe

Saka gibi gercekten, 2012 kriterlerine uyalim diye takima vasifsiz futbolcular dolduruyoruz ve bu gidisle 2012 yilinda zaten Avrupa kupalarinda olamicaz.

Bu kulüp 105 yıllık tarihinde bu kadar ruhsuz futbolcuyu aynı anda kadroda barındırmamış , bu kadar kendi menfaatını düşünen beceriksiz yoneticiyi bir arada gormemistir suçlu olanlar arasında en az suçlusu frank rijkaardtir

yarin misimovic aciklanir biz yine havalara ucariz - havalimanina gidip adami karsilariz - bir seyini görmedigimiz halde. Sezgini kutlariz polat buraya diye bagiririz

Arda çok kötüydü ama yerin dibine sokmaya gerek yok Arda asılacak en son adamlardan biri,ciddi söylüyorum bunu..

YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!!

YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!!

1. Adnan Polat ISTIFA!!!

2. ADNAN Sezgin ISTIFA!!!

3. RIJKAARD ISTIFA!!!

hemen kovulmasi gerekenler: Servet, H. Balta, Mustafa, Baris, Serdar Ozkan, Ali Turan

(yoksa bende takim degistirecem, artik YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)

Arda Serdar Servet Balta şimdi ukrayna gecelerine akmışlardır bile burda boşuna kendimize hasta ediyoruz..

Yeter ya yeter yazıklar olsun hepinize

Total Futbol=Serdar,Hakan,Arda,Cana,Sarp,Baris

Bu sene D-smart'ta Digiturk'te Gs den gelecek paydan mahrum kalacak çünkü bu eziyeti ve rezil futbolu izlemek için hiç bir salak üste para vermez!!!!

Disiplin

serdar+kurtulu%C5%9F.jpg

images

Sigaradan erken kesiliyo demek garibanlar.

ufuk servet balta ali turan sarp barış ayhan serdar özkan...ilk 11den 8 oyuncu sizce bu oyuncular süper ligde bizim dışımızda hangi takımda oynarlar şu halleri ile?? ilk 11 de 8 tane hiç işe yaramayan adam var rijkaarda laf atıyorsun gerçekten ayıp ya...

Ufuk'a ayıp etmişsin

Adnan Polat yok öyle kaçmak istifaaa edeceksin

Arda'ya giydirenlere selamlarımı gönderiyorum arda'nın tırnağı kadar katkınız oldu mu? GALATASARAYA adam çırpındı durdu

Galatasaray tarihinde Ardadan kötü demiyorum onun kadar ruhsuz bir kaptan söyleyebilir misin?

Geri
Üst Alt