AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hakan Balta kaç maçtır açık açık takımı satıyor , Sivas' ta yediğimiz gol önesi topu kaptırdı , adam zahmet edipte geriye koşuyor , elleri belinde alık alık bakıyor . Bugün yaptığı ise tam rezilllik . S...ir ol git oynamak zor geliyorsa . Bence Arda , Hakan Balta ve Servet Rijkaard' ı göndermeye çalışıyorlar , resmen satıyorlar takımı

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

istifa değil kan istenecek yakında.

Bence asıl üzülmemiz gereken bu sene Avrupa kupalarında puan toplayamamış olmamız olmalı. 4 senedir kazanılan puanların hepsi güme gitti.

Hakan Balta .. at gitsin...

Ali Turan.. at gitsin...

Ayhan Akman... at gitsin...

Mustafa Sarp... at gitsin...

Barış... At gitsin...

ARDA TURAN... Kaptanlık alınsın. destek gösterilsin sahada çok kötü durumda iyi niyetine rağmen gerçekten ruhsal açıdan yıpranmış. burada ona hakaretler yağdırmak yerine destek olunmalı. O Galatasaray'ın çocuğu. Harcamak kolay... Arda tekrar görev adamı haline getirilmeli takımda. O yük için çok genç çünkü...

Arda... At gitsin... bir daha da gelmesin.

yarin misimovic aciklanir biz yine havalara ucariz - havalimanina gidip adami karsilariz - bir seyini görmedigimiz halde. Sezgini kutlariz polat buraya diye bagiririz

Bize gelecek oyuncunun yanına oluruz da Yöneticiler için bu saatten sonra güven sağlanamaz.

YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!!

YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!!

1. Adnan Polat ISTIFA!!!

2. ADNAN Sezgin ISTIFA!!!

3. RIJKAARD ISTIFA!!!

hemen kovulmasi gerekenler: Servet, H. Balta, Mustafa, Baris, Serdar Ozkan, Ali Turan

(yoksa bende takim degistirecem, artik YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)

Yolun acik olsun deriz Galatasaray taraftari olarak.

Galatasaray kume duserse bile o armayi gururla tasiriz biz.

Bak Besiktas bu sene cok balli belkim onlari beyenirsin.

Her zaman biz ne dedik en büyük hüsranların ardından destek zamanı,destek zamanı..

Artık destek olmanın zamanı değil,tepkinin zamanı buda yakarak yıkarak değil..

Terkederek olur,yalnız bırakarak olur bu gerçekten en büyük cezadır!

Belki de hayirlisi oldu arkadaslar. Belki de kendimize gelmek icin, radikal kararlar almak icin, bu rezillik sartti.

Bence asıl üzülmemiz gereken bu sene Avrupa kupalarında puan toplayamamış olmamız olmalı. 4 senedir kazanılan puanların hepsi güme gitti.

seneye yeniden baslariz...

beyler bence siz ne dediğinizin farkında değilsiniz ardaya laf atarak!!! balta sarp servet ayhan barış ufuk serdar özkan ali turan...bu adamların yanına messiyi koy yine bir şey olmaz emin olun 8 tane boş adam varken siz ardadan müthiş futbol bekleyemezsiniz..kaldıki golü de arda attırdı...

türk futbolcuların çoğu, işler kötü giderse rijkaard gönderilir diye ümit ediyor. rijkaard ile sözleşme yenilenirse, ya bu deveyi güdeceklerini ya bu takımdan gideceklerini anlarlar.

aslantepenin koltuklarını boşuna takmasınlar bari nasıl olsa boş tribünlere karşı oynanacak bu yıl zaten başkanın da boş tribünler bile beni heyecanlandırıyoe gibi lafları vardı

hala ardayı savunuyorlar ya bravo..çetenin başı arda.yazık 20 yaşındaki çocuğun eline vermişler koskoca galatasayarı....diyecek söz yok artık..

katılıyorum. Özellikle Bursa maçını birdaha seyredin, resmen oynamadı çocuk. Arda dan derhal kaptanlık alınmalı.

Cana 2. yarı oyunda ne yaptı beyler bana biri söylesin???Takımda,teknik heyet içinde ve yönetimde tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük bir sıkıntı var.Gelen bin pişman,Cana da eminim öyledir.

cana pisman olsun olmasin umrumda degil zaten

cana hicbir özelligi olmayan bir vasat bir topcu, Topal Canaya göre daha iyidi, hic degilse az da olsa top calma yetenefi vardi Topalda, cana bunu bile yapamiyor.

5 milyon euroya canayi alicagina koy üzerine bi 3 milyon daha b2b babasini alirsin, mesela makoun, mesela Ledesma.

+ hacı naptınız yav

- sorma hacı sorma

+ ee ne olcak şimdi

- yarın taraftarlara kendimizi affetireceğiz şeklinde bir açıklama yapacağım. tutar mı dersin

+ süper olur!

- iyi iyi. ben de öyle düşünmüştüm zaten. unuturlar zaten bir iki haftaya

+ ...

- ya olmadı hafta içinde bi topçu transfer ederiz sakatından bi tane. biliyon ucuz oluyor onlar. koymaz da.

+ ...

- lan olm o da olmadı stadtan bir iki haber veririm.

+ ...

- lan hiç olmadı. şirketleri birleştirdik derim. marka derim, bonus card derim, gscell derim.

+...

- bu da mı gol değil lan...

Yolun acik olsun deriz Galatasaray taraftari olarak.

Galatasaray kume duserse bile o armayi gururla tasiriz biz.

Bak Besiktas bu sene cok balli belkim onlari beyenirsin.

en iyisi trabzon vallahi, ne guzel oynuyor, hic rezil olmuyorlar bizim gibi

Geri
Üst Alt