Bayazıt Can
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 5.207
- 0
- 1.171
Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum. Özellikle Bursa maçını birdaha seyredin, resmen oynamadı çocuk. Arda dan derhal kaptanlık alınmalı.
Cana 2. yarı oyunda ne yaptı beyler bana biri söylesin???Takımda,teknik heyet içinde ve yönetimde tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük bir sıkıntı var.Gelen bin pişman,Cana da eminim öyledir.
Bence asıl üzülmemiz gereken bu sene Avrupa kupalarında puan toplayamamış olmamız olmalı. 4 senedir kazanılan puanların hepsi güme gitti.
m.stoch u izledinizmi nasıldı?adam döktürüyor bi adamı almayı beceremediler
Elano nerdeydi? Avrupada olmak ya da olmamak macinda, Kewell, Pino, Badtal sakatken, takimda hücuma katki yapabilecek Arda disinda tek adam nerde?! Acaba gerizekali yönetim, Avrupada oynatirsak bu adami kimse almaz diye kadroya aldirmamis olabilir mi? Keitayi yollamak disinda, kayda deger bir transfer hamlesi yapmaya gerek görmeyen yönetim böyle bir hamle yapar mi? Allah belanizi versin! Gönderin Elanoyu da, Baros'a alternatif falan da almayin, sol beki Hakan'a, stoper'i Servet'e emanet edin. Orta sahayi da sakin bozmayin, müthis isliyor böyle. Ardayi da sisirin daha, 2 seneye baskan yaparsiniz kulübe.
Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Bu sene Avrupa'da namağlubuz ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Kimse çıkıp da bu takıma başarısız diyemez. "