Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elin çek baroşu sadece yediği ekmeğe saygıdani gösterilen sevgiye karşılık vermek için it gibi oynuyor, altyapıdan gelen küçük kaptanımız baroş trbünlere giderken arkasından küfür ediyor ve birde görüntüleniyor.hala ardayı savunuyorlar ya bravo..çetenin başı arda.yazık 20 yaşındaki çocuğun eline vermişler koskoca galatasayarı....diyecek söz yok artık..
26 yaşındayım ve bütün maçları takip eden bir GALATASARAYLIYIM. Üzülerek söylüyorum ki hayatım boyunca bu kadar aciz bir takım seyretmedim.Bu benim Galatasarayım olamaz.Nerede bu takımın ruhu ? Nerede bu takımın kaptanı ? Nerede bu takımın formasını giymeye layık aslan yürekliler ?
Ne mi yapılması lazım ?
1. Yönetim hemen yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve başta ARDA , Hakan Balta, Servet, Ali Turan, Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı kadro dışı bırakıp satış listesine koyacak. Bunların yerine altyapıdan gençleri çıkaracak.
2. Adnan Sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılacak. Yerine Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Abdürrahim Albayrak tan oluşan bir Futbol Şubesi kuracak ve işine karışmayacak.
3. Bülent , Ergün gibi gençlerin idolü olan bir isim takıma idari menejer tarzı bir görevle getirilecek ve yeni yetişen çocukların ARDA gibi ruhsuz haysiyetsiz olmasını önleyecek. Bir tanede koruma tarzı birini tutup takımda ki bütün oyuncuların Hakan Şükür vs gibi abileri ile ilişkilerini kestirtecen.
4. Rijkardla 5 yıllık sözleşme yapılıp yerli futbolculara gözdağı verilecek.
Ve yönetim mümkünse sadece koltuklarında oturup bütün işi teknik kadroya ve futbol şubesine bırakacak.
Başarı ancak böyle gelir. Bu takımdaki ruhsuzlar,çeteciler ayıklanmadan düzlüğe çıkmak imkansız.
Her zaman biz ne dedik en büyük hüsranların ardından destek zamanı,destek zamanı..
Artık destek olmanın zamanı değil,tepkinin zamanı buda yakarak yıkarak değil..
Terkederek olur,yalnız bırakarak olur bu gerçekten en büyük cezadır!
mac oncesı yorumumda ne yazmısım bakın arkadaslar ya balık bastan kokar be salak rıjkard sana gol lazım gol maca sen batdalı kadroya lmamıssın.ya be mubarek su maca anıl dilaver cemsultan cumhur ve sınanla cıksa elenseler en azından derdıkkı olsun gençlerımız tecrube kazanıyor.bu salakmı barcelonada ınıestaları cıkardı arkadaslar bu rıjkard oldugu suerece alyapıdakı yıldızlarımız cem anıl cumhur sınan ınanın cıkamazlar atakıma
mac oncesı yorumumda ne yazmısım bakın arkadaslar ya balık bastan kokar be salak rıjkard sana gol lazım gol maca sen batdalı kadroya lmamıssın.ya be mubarek su maca anıl dilaver cemsultan cumhur ve sınanla cıksa elenseler en azından derdıkkı olsun gençlerımız tecrube kazanıyor.bu salakmı barcelonada ınıestaları cıkardı arkadaslar bu rıjkard oldugu suerece alyapıdakı yıldızlarımız cem anıl cumhur sınan ınanın cıkamazlar atakıma
Hakan Balta .. at gitsin...
Ali Turan.. at gitsin...
Ayhan Akman... at gitsin...
Mustafa Sarp... at gitsin...
Barış... At gitsin...
ARDA TURAN... Kaptanlık alınsın. destek gösterilsin sahada çok kötü durumda iyi niyetine rağmen gerçekten ruhsal açıdan yıpranmış. burada ona hakaretler yağdırmak yerine destek olunmalı. O Galatasaray'ın çocuğu. Harcamak kolay... Arda tekrar görev adamı haline getirilmeli takımda. O yük için çok genç çünkü...
Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Bu sene Avrupa'da namağlubuz ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Kimse çıkıp da bu takıma başarısız diyemez. "
en iyisi trabzon vallahi, ne guzel oynuyor, hic rezil olmuyorlar bizim gibi
yeni stada kim ((güler yüzlü)) gidecek artik böyle devam ederse?
Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Bu sene Avrupa'da namağlubuz ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Kimse çıkıp da bu takıma başarısız diyemez. "