AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Gs nin içine etmek için uğraşsalar bu kadar başaramazlar.Yönetim bravo size Bocchetti'niz herşeyi.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

hala ardayı savunuyorlar ya bravo..çetenin başı arda.yazık 20 yaşındaki çocuğun eline vermişler koskoca galatasayarı....diyecek söz yok artık..
Elin çek baroşu sadece yediği ekmeğe saygıdani gösterilen sevgiye karşılık vermek için it gibi oynuyor, altyapıdan gelen küçük kaptanımız baroş trbünlere giderken arkasından küfür ediyor ve birde görüntüleniyor.

26 yaşındayım ve bütün maçları takip eden bir GALATASARAYLIYIM. Üzülerek söylüyorum ki hayatım boyunca bu kadar aciz bir takım seyretmedim.Bu benim Galatasarayım olamaz.Nerede bu takımın ruhu ? Nerede bu takımın kaptanı ? Nerede bu takımın formasını giymeye layık aslan yürekliler ?

Ne mi yapılması lazım ?

1. Yönetim hemen yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve başta ARDA , Hakan Balta, Servet, Ali Turan, Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı kadro dışı bırakıp satış listesine koyacak. Bunların yerine altyapıdan gençleri çıkaracak.

2. Adnan Sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılacak. Yerine Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Abdürrahim Albayrak tan oluşan bir Futbol Şubesi kuracak ve işine karışmayacak.

3. Bülent , Ergün gibi gençlerin idolü olan bir isim takıma idari menejer tarzı bir görevle getirilecek ve yeni yetişen çocukların ARDA gibi ruhsuz haysiyetsiz olmasını önleyecek. Bir tanede koruma tarzı birini tutup takımda ki bütün oyuncuların Hakan Şükür vs gibi abileri ile ilişkilerini kestirtecen.

4. Rijkardla 5 yıllık sözleşme yapılıp yerli futbolculara gözdağı verilecek.

Ve yönetim mümkünse sadece koltuklarında oturup bütün işi teknik kadroya ve futbol şubesine bırakacak.

Başarı ancak böyle gelir. Bu takımdaki ruhsuzlar,çeteciler ayıklanmadan düzlüğe çıkmak imkansız.

İmza.

Her zaman biz ne dedik en büyük hüsranların ardından destek zamanı,destek zamanı..

Artık destek olmanın zamanı değil,tepkinin zamanı buda yakarak yıkarak değil..

Terkederek olur,yalnız bırakarak olur bu gerçekten en büyük cezadır!

Katılıyorum kimse maça gitmesin

mac oncesı yorumumda ne yazmısım bakın arkadaslar ya balık bastan kokar be salak rıjkard sana gol lazım gol maca sen batdalı kadroya lmamıssın.ya be mubarek su maca anıl dilaver cemsultan cumhur ve sınanla cıksa elenseler en azından derdıkkı olsun gençlerımız tecrube kazanıyor.bu salakmı barcelonada ınıestaları cıkardı arkadaslar bu rıjkard oldugu suerece alyapıdakı yıldızlarımız cem anıl cumhur sınan ınanın cıkamazlar atakıma

sen çok mu akıllısın rijkaarda salak diyon mehmet battal sakat sen git önce takip et kim sakat diye sonra gel burda yazı yaz....

Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Bu sene Avrupa'da namağlubuz ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Kimse çıkıp da bu takıma başarısız diyemez. "

mac oncesı yorumumda ne yazmısım bakın arkadaslar ya balık bastan kokar be salak rıjkard sana gol lazım gol maca sen batdalı kadroya lmamıssın.ya be mubarek su maca anıl dilaver cemsultan cumhur ve sınanla cıksa elenseler en azından derdıkkı olsun gençlerımız tecrube kazanıyor.bu salakmı barcelonada ınıestaları cıkardı arkadaslar bu rıjkard oldugu suerece alyapıdakı yıldızlarımız cem anıl cumhur sınan ınanın cıkamazlar atakıma

batdal sakat. oyuncuların yarısı gibi. rijkaard sandığın kadar salak değil, senin gördüğünü görebiliyor. senin dediğin oyuncular oynasa, şimdi burda rijkaard salak, niye gençlerle çıkarsın böyle bir maça yazacaktın.

zoban

16 yasinda bir Galatasarayli genc arkadas aradi telefonda agliyor: "Napim abi, nasil atlaticaz" dedi. "Benzin dök yak" dedim. 23 minutes ago via TweetDeck

Hakan Balta .. at gitsin...

Ali Turan.. at gitsin...

Ayhan Akman... at gitsin...

Mustafa Sarp... at gitsin...

Barış... At gitsin...

ARDA TURAN... Kaptanlık alınsın. destek gösterilsin sahada çok kötü durumda iyi niyetine rağmen gerçekten ruhsal açıdan yıpranmış. burada ona hakaretler yağdırmak yerine destek olunmalı. O Galatasaray'ın çocuğu. Harcamak kolay... Arda tekrar görev adamı haline getirilmeli takımda. O yük için çok genç çünkü...

+1905... Ben de servet ve serdar özkanı ekliyim

Maçtan sonra yönetimden hiç konuşan oldu mu?

Aylar sonra bana foruma yazı yazdırttılar. ağır konuşaçaktım ama neyse tek bi şey diyim.

Acaba bu polat sezgin den niye vazgeçemiyor???? profesyonelleşme sezginle mi olur acep...

2006 yılında Cevat Güler le gelen efsanevi şampiyonluktan sonra yapılan kutlamalarda bir tv nin canlı bağlantısına kaba saba yorum yapmış Cevat hocanın değil kendisinin takımı şampiyon yaptığını, lisansı olduğunu vs. söylemişti. çok kıroydu.

madem öyle şimdi nerelerde.

profesyonellik demişken adnan sezgine haksızlık etmişim şöyle bi demeci varmış yeni buldum

“profesyonel futbolcular takımlar arasında transfer oluyor da profesyonel yöneticiler niye transfer olmasın” diyerekten galatasaray'dan ayrılıp cem uzan'ın önderliğindeki istanbulspor'a geçtiği sıra söylemiş.

Beyler Adnan Polat haklı adam tam profesyonel..

Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Bu sene Avrupa'da namağlubuz ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Kimse çıkıp da bu takıma başarısız diyemez. "

onu gorursem bogazini sıkmak istiyorum simdi

Depreme hazırlıklı olun beyler... Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ya yönetim gidecek ya Rijkaard ya da bazı futbolcular kadro dışı bırakılacak...

ukrainliler bugünü bayram günü ilan etmisler. yani artik her sene bu günde orda bayram var. adimiz cikti

İnsan düşünür ben Galataswarayın futbolcusuyum benden önce bu formayı giyenler tarih itibariyle dün süper kupayı almışlar yıllar önce,öleceğimi hiissetsem de yarın o maçı ben alırım arkadaş deyip kafannda yen karşı takımı..Karpatların maradonasından,Karpaty Lvive geldik,hayat çok ilginç..

Hakan Balta'nın, Ali Turan'ın hepsini küfürlerime havale ediyorum. Haysiyetsizler.

ben altyapıyla basarı olacagına ınananbır ınasanım altapın yoksa gunu bırlık basarılar kazanırsın bana lutfen su kıyaslarımla ılgılı yorum yazın ayhan akmanmı cumhurmu? sınan osmanoğlumu servetmi?berk nezıroğullarımı hakan baltamı?berkın kamıl arslanmı serdar ozkanmı?anıl dilavermi mehmet batdalmı?a takımda olanların yerıne su saydıgım a2 ler olsa bız gelecegımızı kurtarırız.ama rıjkard bu danalrla(a takımda yazdıklarımla)gunu bıle kurtaramadılar

Geri
Üst Alt