AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Adnan Polatta birazcık onur varsa istifa eder

Biz kaptan istiyoruz artist değil. Sırf yabancıların aldığı paralardan dolayı böyle bizim yerlilerimiz karaktersiz hatta adi olanları bile var aralarında teknik direktörüne son şansı diyen bile var böyle bi takımı biz. 20 yaşındaki veletin eline kaptanlık veriyosun liderlik özelliği 0 hiç bi katkısı yok kaptan olarak kimseye yardımcı olmaz üstüne bide ona buna pas atmamaya kalkar(Elano) neyse sinirle bişey demek istemiyorum küfür edesim var şu takımdaki yerlilerin çoğuna elin avustralyalısı çek'i kadar olamıyorlar başka bişey demiyorum..

B%C3%BClent+Korkmaz+1.jpg

yaşın 13 mü gerçekten?

katılıyorum. Özellikle Bursa maçını birdaha seyredin, resmen oynamadı çocuk. Arda dan derhal kaptanlık alınmalı.

Arda'yı bu maç için kötü oynadı diye herkes eleştirebilir..

Ama yerden yere vuramaz,şuanda hedefin Arda olması kadar saçma birşey olamaz!

O kadar çok kişi var ki hesap verecek Arda'nın günahı ne,kaçınız gerizekalı oyuncularla top oynadınız attığınız pas geri dönmeyince 50 metre boşa koştunuz,2 metreye pas atamayan oyuncular Galatasaray forması giyiyor beyler,değerimiz gözbebeğimiz Arda'nın psikolojisi tamamen bozuk,inanın bana bu hırçın halleri tamamen sinirden,Superman değil bu adam anlayın artık,Messi bile Arjantin Milli takımında hiçbir halt yapamadı,Arda'yı süsleyecek güzelleştirecek yanında oynayan elemanlardır..Arda'nın yerinde olmak istemezdim gerçekten şuanda en zorda kalan oyuncu..Allah yardımcısı olsun..

Elano nerdeydi? Avrupada olmak ya da olmamak macinda, Kewell, Pino, Badtal sakatken, takimda hücuma katki yapabilecek Arda disinda tek adam nerde?! Acaba gerizekali yönetim, Avrupada oynatirsak bu adami kimse almaz diye kadroya aldirmamis olabilir mi? Keitayi yollamak disinda, kayda deger bir transfer hamlesi yapmaya gerek görmeyen yönetim böyle bir hamle yapar mi? Allah belanizi versin! Gönderin Elanoyu da, Baros'a alternatif falan da almayin, sol beki Hakan'a, stoper'i Servet'e emanet edin. Orta sahayi da sakin bozmayin, müthis isliyor böyle. Ardayi da sisirin daha, 2 seneye baskan yaparsiniz kulübe.

m.stoch u izledinizmi nasıldı?adam döktürüyor bi adamı almayı beceremediler

Cana 2. yarı oyunda ne yaptı beyler bana biri söylesin???Takımda,teknik heyet içinde ve yönetimde tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük bir sıkıntı var.Gelen bin pişman,Cana da eminim öyledir.

Cana pişman mı dedin :) Okusana o zaman.

Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana ülkesinde Freski Rinore'ye konuştu.

G.Saray'a geldiği için büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu belirtti. Babası Şefik'in ısrarlarıyla G.Saray'a geldiğini fakat hiç de beklediği bir ortam bulamadığını, Rijkaard ile transfer görüşmeleri sürecinde hiç görüşmediğini, bu nedenle de Hollandalı teknik adamın kendisine karşı bir tepkisinin olduğunu hissettiğini belirtti.

Profesyonel olduğunu, yedek kalmanın kendisi için sorun olmadığını ama önünde oynayan oyuncuları gördükçe G.Saray'da forma giyemediği için sorunun kendisinde değil başka yerlerde olduğunu düşündüğünü söyledi. Babası ile G.Saray yüzünden tartıştıklarını da doğruladı.

Kaynak: Mynet

hagi.jpg

ardayı savunanlar defolun gidin zaten millet sinirli neyini savunuyorsunuz çetecinin şımarık kolpa insanın neyini savunuyorsunz hala insanları burda sinirlendiriyorsunuz.

55.000lik stadi sen nasil dolduracan sayin baskan sesleniyorum sana.

Bence asıl üzülmemiz gereken bu sene Avrupa kupalarında puan toplayamamış olmamız olmalı. 4 senedir kazanılan puanların hepsi güme gitti.

Forumdakilerin umrunda değil ya da farkına varamaılar henuz. Seneye şampiyon olamazsak, Ş.Ligi hayal. On elemede seri başı olma sansımız kalmadı. Seneye agustosta farkına varır millet. :)

Çocuk.

Hey allahım ya sabır ya...

m.stoch u izledinizmi nasıldı?adam döktürüyor bi adamı almayı beceremediler

Tek güldüğüm konu bugün bu aslında rankdaş,adam "şampiyonlar ligi için feneri seçtim dedi",duruma bak şimdi kendi düştüğü

düşündükçe deliriyorum. gol lazım. adamlar kendi yarı alanlarında top çeviriyor, rijkaard ileri çıkın, basın diyor. bir tek baros it gibi koşuyor adamların peşinden, arda, mustafa, barış kendi sahalarına dönmüş adamları seyrediyor.

Bir başka forumda Arda için Terim babası gelsin diye mücadele ettiği kadar sahada mücadele etmiyor dedim. 2 hafta ceza aldım. Hakaretten. Cidden küfür edecek moda sokarlar insanı...

Elano nerdeydi? Avrupada olmak ya da olmamak macinda, Kewell, Pino, Badtal sakatken, takimda hücuma katki yapabilecek Arda disinda tek adam nerde?! Acaba gerizekali yönetim, Avrupada oynatirsak bu adami kimse almaz diye kadroya aldirmamis olabilir mi? Keitayi yollamak disinda, kayda deger bir transfer hamlesi yapmaya gerek görmeyen yönetim böyle bir hamle yapar mi? Allah belanizi versin! Gönderin Elanoyu da, Baros'a alternatif falan da almayin, sol beki Hakan'a, stoper'i Servet'e emanet edin. Orta sahayi da sakin bozmayin, müthis isliyor böyle. Ardayi da sisirin daha, 2 seneye baskan yaparsiniz kulübe.

Elanoyu satmak için sakat gösterdiler yazıklar olsun

Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Bu sene Avrupa'da namağlubuz ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Kimse çıkıp da bu takıma başarısız diyemez. "

Senin ben sülaleni ..... Helvacı diycem ama...Olmayacak...Helvanızı yeriz inşallah yakında...Karaktersiz mahluk seni!!!!

Geri
Üst Alt