AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Ali'nin yerine acil Serkan Kurtuluş'un girmesi gerekiyor.

Ali Turan mumkünse 6 ay eksikliğini 6 ay çalışarak tamamladıktan sonra gelsin bu takıma.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Ayhan Akman iyi oynuyo. Diğerleri foss.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

yazıklar olsun koskoca 45 dakika boyunca 3.sınıf sayılabilecek bi takıma şut bile atamadık adnanlar sanırım eserleri ile gurur duyuyolardır bunca senedir maç izlerim ben bu kadar sıkıcı bi Galatasaray hatırlamıyorum 30. dakikadan sonra zap yaptım tebrikler büyük başkan zaten Galatasaray da kaos falan yok doğru söylüyorun çünkü sayende artık Galatasary da hiiiiç bir şey yok mutlumusun merak ediyorum

Bu arada maçı bir türk hakem yönetse bukadar gs yanlısı olamazdı doğrudüzgün bi hakem ilk 10 dakikada ayhana cift sarıdan kırmızı gösterirdi bu rezilliği seyretmim diyorum ama yine dayanamıyorum..

Ya hadi bi yürüyün gidin adamı akşam akşam delirtmeyin. Daha Rijkaard'a bok atmayın yeter be yeter. Sahada ki baltaları kazma saplarını keserleri penseleri görmüyo musunuz? Şuan takımda ilk 11 oynayabilecek sadece Arda, Baros, Neill, Ayhan, Ufuk var 6 tane adam beyin özürlü bunlarla Mourinho gelse maç kazanamaz.

macin gidisati hic iyi degil :(

yemin ederim

barış kanatta serdar özkandan daha iyi

Kadro bu

ufuk-hakan balta-servet-lucas neİll-alİ turan-mustafa sarp-bariŞ Özbek-ayhan akman-serdar Özkan-arda turan-mİlan baroŞ

Ben çıkıyorum en iyisi izlememek yatıp uyumak yoksa sinir krizi geçirecem Adnan brotherlera selamları gönderiyorum biraz daha sitede durursam ihraç olcam en iysi çıkıp gitmek Yazıklar olsun size Yazıklar başkada bir şey demiyorum allahınızdan bulun. Şu takımı ne hale getirdiniz yazıklar olsunn

2.devre basladımı?

Arkadaşlar yeter artık ya.Kimse bana Mustafa,Barış,Ayhan demesin.Bu takımı bu hale sokan içine eden Rijkaarddır.Oyuncuları çalıştırmadığı çok ortada.Ali Turanı Sağ bek oynatması tam bir facia.Kadroyu tamamen yanlış kurmuş durumda.Bu maçtan çıkmamız galip mucize...

YETER ARTIK RİJKAARD İSTİFA !!!

biliyorm hemen akıllının biri alıntı yapacak Yok Barış varmış yok ali varmış diyecek.Galatasaray hiç bir zaman böyle ne oynayacağını bilmeyen çaresiz bir takım olmadı.Yönetimin tabiki suçu var ama EN BÜYÜK SUÇ RİJKAARDIN

anlatamiyoruz aga, 5-6 hafta daha yenilelim ondan sonra akillari baslarina gelir

ayhan sanirim ilk yari tek varligini belli eden adam

Bazıları için diyorum ki o statta oynamayın

sahayı terk edin ...... .........

biraz da rijkaarda sallayalım.be adam senin elinde xavi mi var,iniesta mı var.senin elinde 2 metreye pas atamayan,sahada koşuyor gibi görünen ama hiçbir şey yapmayan sap var.sen neden hala 4-3-3 de ısrar ediyorsun yahu.:o

Ben aldıkları o parayla sahada 90 dk hiçö durmadan koşar ondan sonra tribünde temizlik yaparım

Ulan ne oynuyoruz bee Sarp'ı Barış'ı Ayhan'ı müthiş kombinasyon,Ali Turan ne top kesiyor ya,hakkaten Sergio Ramos kesildi adam,Balta çok iyi Servet kuş uçurmuyor,takım harika bravo çocuklarr bravoo!!!

Abi bu futbolcular bu kadar kötü olmamalı.Bence suçun büyüğü rijkardda.İnanıyorumki misal şenol güneş daha derli toplu futbol oynatır bu kadroya .Yönetimin suçu belli zatende bu kadroyada şu futbolu oynatmak büyük meziyet ister.

Aynen.Bari oyuncuları kendi yerinde oynat

bana da giydirmeyinde bence ali turanın zerre suçu yok burda.onu sağbeke alternatif olarak alan adamlara saydırın.g. zan-servet ne kadar sağ bek se ali turan da o kadar sağ bek işte.

Keita olsaydı bu tıfıllar defansı bırakamazdı korkudan. düştüğümüz hallere bak.

Geri
Üst Alt