AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Geçmiş olsun beyler&bayanlar...

Bu yaptıkları ayıptır yahu..

Bu taraftara yazıktır..

Hadi yapın transferinizi.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hakan Balta git bu takımdan...Nolur git.Yönetim sizde gidin GALATASARAY avrupada yok! Bu nedemek lan!

Her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray derdik, artik o da kalmamis. Bu takim Galatasaray olamaz.

DEfolup gidin şu takımdan....

Hakan Balta istanbula gelme koçum,ciddiyim gelme.Yaşamayı seviyorsan gelme.

ben Rijkaard olsam hemen istifami veririm cekilmez bizim bu kahrimiz

bu ne ya - balta yapti yapacagini-

Sezon öncesi yazılarıma ulaşabilirseniz transfer yapamadığımız için değil başımıza dert olan bu gudubet oyuncuları göndermediğimiz, gönderemediğimiz için çoook zorlanacağız yazmıştım.. Ki görüyoruz öyle de oldu aynısı oldu! Yazıklar olsun şu mustafa sarp gibi oyuncular o Kutsal formayı giyiyor ya yazıklar olsun hiçbir şey demiyorum.. Transfere gerek yok şu kalan sürede bu futboldan anlayamayan ruhsuzları satalım kurtulalım yeter başka birşey istemiyorum.. Yalvarırım şu 4-5 gün içinde satın şunları yada kovun transfer etmeyin kovun ama bunları artık yeter yani.

Süper söylemişsin...

Bizi her platformda rezil eden bu yönetim istifa erdemini göstermedikçe stada gidip maç seyretmeyelim.

Ulan gol attığımız dakka yiyeceğimizi biliyordum

Frank Rijkaard derhal istifa etmelidir. Aykut, Servet, H.Balta, M.Sarp kadro dışı bırakılmalıdır. Yeter lan yeter, bu kadarı da fazla.

Allah aşkına yönetim diyip durmayın sinirim bozuluyor sizinle de bozuşacağız. Transfer başlığı değil burası. Hakan Balta denen şerefsiz, adama "git gol at" dedi ondan elendik bu kadar basit farklı bir sebep aramak gerekmiyor :mad:

90 attığın golü, 10 kişilik zayıf bir takıma karşı koruyamayan Galatasaray. :mad::mad::mad:

Bizi "acz" içindeyiz mi demişti? Cuk oturmuş.

Yazıklar olsun. Golü attığımız anda yiyeceğimizi biliyordum. Bu Hakan Balta hala nasıl oynuyor? :sad007:

Sakin demeye dilim varmıyor...

Konu açılmıştır.

Yazıklar olsun Yönetime..Yazıklar olsun her maç sonrası takım düzelcek diyen yalancılara.. Yazıklar olsun kalede defans ve orta sahada sorun yok diyen şakşakçılara... Yazıklar olsun bu acı tabloyu bize yaşatanlara..

keşke atamasaydık go lgolde zaten rakip defans düştü diye geldi yoksa nereye atıyoruz %100 hakettiler turu helal olsun yönetimde futbolcularda bırakıp gitsin şu klübü

Malesef savunma oyuncuları yüzünden her iki maçta da istediğimizi alamadık. Savunmanın bu durumu belliyken hiçbir şey başaramayacağımız ortada. 6+2+2 kuralı var. Karpity'den alın 2 defans oyuncusu. Zaten en az 4 yabancı sürekli sakat olacak. En azından kahır yaşamayalım. Sırf Milli Takım'da oynuyorlar diye eziyet çekmek zorundamıyız biz. Formsuzlarsa yerine oynatacağın adam olmalı. Milli takım bizim savunmayı aldığı sürece orada da başarılı olamayacağız zaten. Mali durumumuz kötüyken daha iyiydi aslında. Para bize yaramayacak gibi... 2000 yılında iyi ki böyle bir yönetim mantığı yokmuş. Süren bu camianın hiçbir zaman batmayacağını biliyordu. Acımadı paraya. Şimdiki duruma bak. Şaka gibi. Ayrıca bu adamlar geçen seneden belli etmişlerdi kendilerini. Yönetim olarak hala nasıl güveniyorlar. Taraftar güvenmiyorsa bitmiştir. Sen önce taraftarın sesine kulak vereceksin.

Girmez olaydık şu tünele. Ucunda ışık göreceğiz diye diye ne hale geldik.

madem transfer yapamiyosun neden oyunculari satiyosun yaaa

1 keita

2 ugur bile 1000 basar ali turana

Geri
Üst Alt