AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Sayın Helvacı ne diyecek merak ediyorum.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

...

Galatasaray da kriz var gibi göstermeyin dedi büyük başkan evet kriz falan yok kriz olsa ilk 11inin maliyeti 7.200.000 euro olan bi takıma elenirmiydik..... 50 sene sonra lige 2 de 2 mağlubiyetle başlarmıydık... muhteşem transfer sihirbazımız rosicky ledesma misimoviçi bitirmiş uçak biletlerini göndermişti ama şanssızlık işte uçakların 3 üde arıza yaptı.... yani beceriksizlik ve kriz yok şanssızlık var..... doğru sölüyo başkan ve 25 milyon galatasaray taraftarı ile dalga geçmek var.... ve hala buna rağmen o koltuk ta oturacak edep ar var insanlarda yazıklar olsun defolun gidin bu takım bi yönetim kurulu olmadan daha iyi durumda olurdu defolun gidin çekin ellerinizi artık galatasarayımızın üsütünden defolun yeter

Bütün ümitlerimi tükettin Takım çok teşekkür ederim bütün oyunculara hepsi varını yoğunu(!) ortaya koydular allah razı olsun hepsinden aldıkları paraları hak ediyorlar(!). Hepsinin tek tek alnından öpüyorum

inşallah misimovic ve emana gelmez adnan polat istifa eder sana öyle bi sövüyorumki ama buraya yazamam adnan polat

hepsinde suç var ama özellikle adnan sezgin.bakın çok büyük konuşuyorum.o adnan abidik kubidik futbolcuları getirmesinin sebebi menejerlerinden komisyon almak değilse adımı değiştiririm.bi bakın aldığımız adamlara pino ve cana geçen sene kulüplerinden ne alıyorlar.bu sene bizden ne alacaklar.komisyoncu adnan bırak git yoksa bu taraftar seni barındırmayacak.

Arkadaşlar birisi bana Arda'nın ve Hakan Balta denen insanın bu form düşüklüğünü açıklayabilir mi? Ulan sövdürcek bana bu Hakan balta. defolsun gitsin takımdan. kaptırdığı hiçbi topun arkasından koşmuyo beceriksiz herif. ne işin var senin Galatasaray'da. Daha top havadayken dedim eyvah BALTA orda diye. helal olsun adamın önünde düşürdün topu

Galatasaray tarihinin en rezil yönetimi ve takımı. Yazıklar olsun.

Hakan Baltanın takımı sabote etmeye çalıştığına inanacağım yakında, her maç mı rakibe asist yapılır ya ?

Hakaret eden, küfür eden herkes şu dakikadan itibaren en az 2 hafta MYC alacaktır. Yorumlarınızı sakin bir şekilde yapın lütfen.

ulan dünyanın en kalitesiz liglerinden birine gelip ne yapsın adamlar

Rİjkaard polat sezgİn defolun gİdİn !

ArkadaŞlar gÖzÜnÜzÜ aÇin bu adamlar bİİzİm galatasaray ruhumuzu bİtİrdİler !

Alın transferlerinizi bir yerinize sokun. Arda sende git ingilterene ama o ayağını topa sokmadığın için seni ipshicw bile alırsa şaşırıyorum senden futbolcu felan olmaz bir adam 1 tane düzgün pas atamaz mı.

Adnan polat ve yÖnetim ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Yarın Mehmet Helvacının açıklamaları: Takımımız turu geçmek için yeterliydi ama şanssız bir gol yedik taraftar suçu bizde bulmasın sonucta galatasarayda transfer bitmez bir saattede olur 2 haftayada olur bellimi olurrr???

yönetim istifa..defolun gidin adnan'lar

Ya şu a.turan yerine s.kurtuluşu, sarpın yerine canayı oynatmak bu kadarmı zor, bukadarmı imkansız.....sözün bittiği yer :(

Geri
Üst Alt