AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

1- yönetim, özellikle adnan sezgin, helvacı bu takımdan gidecek

2- hakan balta,mustafa sarp, ayhan , barış, aykut,servet bu takımdan kovulacak

3- eğer bu dediklerim olmazsa büyük galatasaray taraftarı bunu zorla döve döve yaptıracaktır

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Yönetime sorsan Milli Takımın defansı bizde tamam dokunmayın. Görüyoruz milli takımın halinide!

Rijkaard açıklama yapmış. savunma oyuncusu istedim almadılar. Kalite yok sakatlar çok demiş.

Adnanlar eserleriyle gurur duyuyorlardır. :(

Bu takım 1 saatte de mahvedilebilir 1 dakikada da değil mi hakan

değil mi adnan

Al sana Polat "2012 kriterleri" al iste.

en azından bugüne müsamaha göstersinler adminler ne olur bakın elim kanıyor yazıyorum duvar göçtü sinirim geçmedi

bilgisayara tukur renkdas ise yariyor

asagi akarken tukuruk igreniyorsun sinir diye bir sey kalmiyor

ha masa ustune baltayi koyarsan hic bi seyin kalmaz

büyük takım böyle takımlarla oynayınca turu geçermiyiz diye düşünmez formaliteden çıkar 3-5 atar devam eder.yeter artık.böyle takımları elermiyiz diye düşünür olup üstüne elenir olduk.Galatasaray real barcelona çıktığında korkmayan bi takımdı.samiyende 20 000 kişi bağırdımı gelen rakip takım inanmazdı o stad ta 20 bin kişimi vardı diye 100 000 sanırdı ne oldu takımımıza ne oldu taraftarımıza.Galatasaraylı olmaktan her zaman gurur duydum bundan sonrada gururla söylemek istiyorum.birileri bişiyler yapsın artık.hazmedemiyorum aklım hayalim almıyor artık.bütün gece yazsam tarif edemem üzüntümü kırgınlığımı.yokmu Galatasaray ı menfaatleri için değil canı gönülden sevip yönetecek birileri koskoca camiaada.

benim anlamadığım şeyler;

gol atması gereken takım neden 80 dakika ileri çıkmadı?

niye kümede kalmaya oynayan takımlar gibi ileride baros'u bıraktık ve ayağına topu alan abanarak topu baros'a atmaya çalıştı?

baros'un havadan gelen topu indirip, 3-4 oyuncuya çalım atıp, kaleye inip, gol atacağına inanç bu kadar mı büyüktü?

arda turan hakeme itirazdan başka katkı sağlayacak mı bu sezon?

hakan balta ve ali turan bu sezon cidden takımda kalacak mı, yoksa bunlar şaka mı?

müthiş kadro derinliğinden dolayı elinde kurtarıcı olarak aydın yılmaz bulunan rijkaard'ı hala suçlayan olacak mı?

mehmet helvacı çıkıp, biz süperiz, taraftar aptal tarzı açıklamalarını sürdürecek mi?

adnan polat ve adnan sezgin ali sami yen'e hangi yüzle gelecek?

taraftar hala adnan polat'a laf etmemek için kendini kasacak mı?

hussssssssssssssssss 1-2-3 yonetim istifa,yonetim istifa,yonetim istifa yaziklar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,yonetim,oyuncular teknik heyet sizlerden nefret ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,bizi bu hallere dusurenlere yaziklar olsunnnnnnnnnnnnnnnn

The Adnans süpersiniz,böyle devam...

26 agustos 2010 karpaty lviv galatasaray maci sonrasında frank rijkaard'ın cümlesi ve aynı zamanda konuşmasının özeti.

"defalarca defans oyuncusu istedim, olmadı. aldığımız oyuncuların hepsi sakat, hastahanelik oldular. kalite yok ve sakat çok."

hakan balta yi direk kadro disi birakacaksin kac mactir takimi yakiyor rakibe asistler yapiyor

Rijkaard eğer biraz gururlu ve onurlu bir adamsan gereğini yap ve İSTİFA et git.

Senin 5 de 1 gücünde bir takıma rezil oğlu rezil ettin takımı.

İnatçılın - Adaletsizliğin saçmalıkların yüzünden rezil olduk.

90 +4 de de gol yenir ama 90 dk bu takım böyle bir Futbol oynatılmaz.

SİStemin ne senin?

Bugün izliyorum maç umrunda bile değil. PARA larını al yallah git.

Dikkat ettiniz mi? Son saniyede gol atmışız tur atlayacağız,sadece baroş sevinmeye gidiyor,en yakında olan 1 tane allahın kulu gelmiyor sevinmeye.Allah sizi bildiği gibi yapsın emi!

Arkadaşlar Hakan Balta denen insan bu maçı sabote etmiştir. başka bi açıklaması yok. terim abisini getircekler takıma. tamam yeteneksizsin Hakan ama kaptırdığın topun peşinden de koş be adam koş. yada DEFOL bu takımdan

rijkaardın açıklamaları:

-gitmeyecem mücadele edecem

-defans oyuncusu istedim alınmadı, transferler yapılmadı. alınanlar sakat çıktı

- sakat oyuncu çok kalite yok

-

tek teselim fenerin elenmesi oldu.

Helal olsun rijkaard on numara toplanti yapmis yonetimin ne kadar kafasi calismadigini gorduk. demekki burdan anliyoruz ki pino cana ali turan hepsi yonetim yapmis transferleri

"defalarca defans oyuncusu istedim, olmadı. aldığımız oyuncuların hepsi sakat, hastahanelik oldular. kalite yok ve sakat çok."

demiş rijkaard. adam nasıl bıktıysa, ali turan, servet, balta üçlüsünden.

Geri
Üst Alt