AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

pardon degerimiz kac milyon euro bilen varmi?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Rijkaard Kalitesiz'iz dedi İstifa etmeyeceğim sonuna kadar götüreceğim dedi SAVUNMA transferi istedim ama YAPILMADI dedi! Helal olsun yönetimime ŞAK ŞAK ŞAK

alllah belanı versin yönetim...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rijkaard "defans oyuncusu ısrarla istedim almadılar,aldıkları oyuncular hep sakat nedenini bilmiyorum" demiş.

Adminim kusura bakmayın ama bu şekilde futbol oynayan takıma hakaret edilmez de ne yapılır? Kalkıp alkıslayacakmıyız adminim?

Eleştiriye eyvallah. Hakarete geçmeyin. Kimseye faydası yok çünkü.

10 kişi kalmış adını bile telaffuz edemediğim takıma net pozisyonumuz bile yoksa ,sözün bittiği yerdir

bide yarın cıkıp demezler mi

Fener elendi bişi olmaz :D

rijkaardın açıklamaları:

-gitmeyecem mücadele edecem

-defans oyuncusu istedim alınmadı, transferler yapılmadı. alınanlar sakat çıktı

- sakat oyuncu çok kalite yok

-

demekki adam hic birini istememis ne cana yi ne pinoyu ne ali turani

Gençler, arkadaşlar olan oldu, yapacak bir şey yok. Büyük bir çoğunluğunuz gibi bende öfke doluyum ancak keskin sirke küpüne zarar. Öfkenize hakim olun. Canınıza yazık.

Koskoca asırlık çınar Galatasaray 3-5 tane zibidi futbolcu, yönetici yüzünden yere düşmez. Elbet geçer bugünlerde. Metanetli olmak lazım. Zaman her şeyin ilacıdır. Bekleyelim görelim. Çok yönetim, teknik direktör, futbolcu gelip gider ama Galatasaray dimdik ayakta kalır.

1. Rijkaard basin toplantisinda yönetime hakaret ederek istifa etmeli. Tüm dünyaya rezil etmeli bu büyük sahsiyetleri.

2. Adnan Polat derhal istifa etmelidir. Birdaha ne yüzünü görmek istiyorum, ne sesini duymak istiyorum. Benim icin bitmistir. Tabi o "degerli" yönetimini de beraberinde götürmeyi unutmasin

Hakan Balta o adamı kovalasaydı NAH yapardı o ortayı o adam. Ben böyle ruhsuz bi futbolcu görmedim ya neyse parası verin gitsin allah aşkına

Rijkaard eğer biraz gururlu ve onurlu bir adamsan gereğini yap ve İSTİFA et git.

Senin 5 de 1 gücünde bir takıma rezil oğlu rezil ettin takımı.

İnatçılın - Adaletsizliğin saçmalıkların yüzünden rezil olduk.

90 +4 de de gol yenir ama 90 dk bu takım böyle bir Futbol oynatılmaz.

SİStemin ne senin?

Bugün izliyorum maç umrunda bile değil. PARA larını al yallah git.

evet adam demiş ki tüm topları rakibe atın.

ayağınıza geçen topları rakip kaleye kadar abanın.

fantastik paslar deneyip hepsini taca atın.

rakip atak yaparken kenara çekilin rahat geçsinler.

kısa pas yapmayın, hep 40 metrelik paslar deneyin.

böyle teknik adam olmaz.

Adnan polat veya helvacı konuşmaya teşrif etmişlermi?

Rijkaard eğer biraz gururlu ve onurlu bir adamsan gereğini yap ve İSTİFA et git.

Senin 5 de 1 gücünde bir takıma rezil oğlu rezil ettin takımı.

İnatçılın - Adaletsizliğin saçmalıkların yüzünden rezil olduk.

90 +4 de de gol yenir ama 90 dk bu takım böyle bir Futbol oynatılmaz.

SİStemin ne senin?

Bugün izliyorum maç umrunda bile değil. PARA larını al yallah git.

Arkadaşım Rijkaard'a sallamayı kesermisin?? Yani bu durumda sallanıcak en son adam Rijkaard allah aşkına şu kadro ile sen td. olsan ne yapabilirsin nereye kadar yapabilirsin?

Hakan Balta şu haliyle bu takımın en kötü oyuncusudur.

Servet demisti rijkaardin son sansi diye, adamlar resmen Rijkaardi göndermek icin elinden gelen herseyi yaptilar. Helal olsun size helal. Bu satten sonra bana kimse Servet, Arda demesin. Keske kadrodaki bütün topcular yabanci olabilseydi.

Ama en suclusu yönetim. Alin "2012 kriterlerinizi" ......

Yönetim istifa

demekki adam hic birini istememis ne cana yi ne pinoyu ne ali turani

İstifa etsin o zaman dedikleri yapılmıyorsa..

Defans alınmadı da ondan mı elendik adam her maçta en az 5 tane sonuca etki edecek hata yapıyor..

Rijkaard "defans oyuncusu ısrarla istedim almadılar,aldıkları oyuncular hep sakat nedenini bilmiyorum" demiş.

Helal olsun Rijkaard. Bastir. Tüm dünyaya rezil et bunlari. Hakkindir.

Geri
Üst Alt