AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

1- yönetim, özellikle adnan sezgin, helvacı bu takımdan gidecek

2- hakan balta,mustafa sarp, ayhan , barış, aykut,servet bu takımdan kovulacak

3- eğer bu dediklerim olmazsa büyük galatasaray taraftarı bunu zorla döve döve yaptıracaktır

İkinci maddeye ali turan adındaki Kayserispor eskisini de ekle.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hakan Balta o adamı kovalasaydı NAH yapardı o ortayı o adam. Ben böyle ruhsuz bi futbolcu görmedim ya neyse parası verin gitsin allah aşkına

Adam sol tarafa doğru çıkartacak belli. Başka şansı yok. Koşu yapıp kapatsana. Bu kadar mı formsuz olunur. Bu kaçıncı maçtır aynı hata. 2-2 biten maçta da, lig maçlarında da hep aynı hatalar. Aslında hata da diyemeyiz, çünkü kazara yapılmış bir şeye hata denir. Bunların tarifini yapabilmek mümkün değil. 25 milyonu bu kadar yerin dibine sokmaya kimsenin hakkı yok. Elenirsin ama böyle değil. Ayrıca formsuzsan oynayamayacağım, faydalı olamayacağım de. Bu maç oynamayayım de. Bu bile bir katkı olur takıma.

Güle Güle Adnan Polat

Güle Güle Helvacı

Güle Güle Total futbol ustası

Güle Güle Bam

Liseliler 151 oy topu topu toplayın şu oyu indirin Polat'ı

Hakan baltanin adini duyunca sinirlerim tepemi cikiyor.

bi de çıkıp konuşurlarsa cinnet geçiririm..en iyisi sonsuza kadar sussunlar ve defolup gitsinler

m.helvacı: transfer calısmalarımız sürüyor daha zamanımız var bütçeye uygun transfer yapaıcaz :D:Dtekrar dermi acaba bunu:D

yazık gerçekten çok yazık bu takımı bu hale getirenler utansın ..

rijkaard güzel konusmus bu yönetimin bütün foyasini ortaya cikartsin

yalnız aydeın iyiydi. belki aklı başına gelmiştir. bence koy tugayı t.drektör emreler aydınlar musalar oynasın.....

rijaakard basın toplatısında resmen haykırdır aglıcaktı adam transfer transfer defans takviye diyip durmus adam isyan etti oyuncular transferler hep sakat hastane gibiyiz diyor

adamın yenilen gol sonrası bakışını gördünüz mü? sahadaki 11 adamdan da daha çok üzüldü.

hoş sahada üzülmeyenlerin olduğuna da adım gibi eminim.

Şu takıma gol attıran Rijkaardı kutluyorum.. hiç desteklemezdim ama bugünden sonra fikrim değişti.

4231+eses.jpg
1282845924935309.jpg

Kimin kadrosu daha güclü? Tarihimiz boyunca böyle caresiz bir durumla karsilastik mi acaba?

Özgür Buzbaş karanlık günler başlıyor dedi.

ulan hakan balta sen topcumusun

topcu olsan sıgara ıcmezsın lan galatasarayda oynuyosun ne zannedıyosun sen kendını defol gıt bu takımdan!

En az suç futbolcularındır. Sonra potansiyeli kıt olan insanlardan harikalar yaratmaya çalışan teknik ekibin. En sonda ise Adnan Sezgin 'i bünyesinde barındırmaya devam eden yönetimindir. Bundan sonra transfer yapsan ne olur yapmasan ne olur. Galatasaray'ı 20 sene geriye götürdün.

Eskiden Barcelona,Chelsea,Madrid'den korkardık ama bundan sonra bize her takım Madrid. Biz yeri geldi 14 sene bekledik. Ama bu kadar ruhsuzu bir arada da görmedik.

Tek çözüm vardır. O da Tugay Kerimoğlu veya Fatih Terim'dir. Rİijakrd iyidir ama onun iyiliği için Galatasaray'dan ayrılmalıdır.

Rijkaard sütten çıkmış akkaşık değil hataları vardır ama bence hedef Rijkaard olmamalı,hedef bu futboldan anlamayan oyuncu topluluğunu her maç izleyip,gerile gerile basın toplantılarında transfer geyiği yapan yönetimindir,sözüm başkana ''Haldun Üstünel'i neden kovduğunu çıksın delikanlı gibi söylesin'' olayları gördükçe Fatih Altaylı gibi çapsız adama bile inanmak zorunda kaldım ben,yazık yazık inanır mısınız maç izlerken açtım Orhan Gencebay dinliyorum yıllardır maç izlerim maç haricinde herşeyle ilgilendim bu gece,çok utanıyorum çok..

Başımızı öne eğenler hesap vermeli,bu takım sahipsiz mi lan!

Adam sol tarafa doğru çıkartacak belli. Başka şansı yok. Koşu yapıp kapatsana. Bu kadar mı formsuz olunur. Bu kaçıncı maçtır aynı hata. 2-2 biten maçta da, lig maçlarında da hep aynı hatalar. Aslında hata da diyemeyiz, çünkü kazara yapılmış bir şeye hata denir. Bunların tarifini yapabilmek mümkün değil. 25 milyonu bu kadar yerin dibine sokmaya kimsenin hakkı yok. Elenirsin ama böyle değil. Ayrıca formsuzsan oynayamayacağım, faydalı olamayacağım de. Bu maç oynamayayım de. Bu bile bir katkı olur takıma.

formsuzluk değil adam 20. dakikada tıkanıyor. maçın gerisini mümkün olduğunca sabit takılarak geçiriyor.

elimizdeki müthiş kadro derinliği sebebi ile adamı alamıyorsun oyundan.

arda, ali, mustafa, hakan bunlar cin gibi. biliyorlar ki kendileri tek çare. oturarak oynasalar da rijkaard onları seçmek zorunda çünkü yönetim yerlerine alternatif almıyor. giren laf rijkaard'a gidiyor nasıl olsa.

Geri
Üst Alt